FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -drogerie -foto potřeby.

Služby: -výkup léčivých rostlin -pěstování sazenic léčivých rostlin a koření -výroba bylinkových polštářků.

Maloobchod, prodej: -drobné zvířectvo -potřeby pro chovatele -krmiva.

Výroba, prodej: -originální lovecké šperky ze zlata a stříbra dle katalogu nebo dle vlastního návrhu. Služby: -výkup, prodej a pravy zlata.

Výroba: -dětské dřevěné tabulky -počítadla -dřevěné hračky. Maloobchod, prodej: -barvy, laky, tmely.

Maloobchod, prodej: -módní textil -saka, sukně, halenky -doplňky.

Zakázková výroba a prodej: -šití pracovního oblečení z textilu. Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -ochranné pomůcky -pracovní oděvy a obuv. Služby: -komplexní dodavatelské služby.

Výroba, prodej: -olejové nádoby, kontejnery.

Autodílna: -pneuservis, prodej pneu -autobazar -autolektrikář -emise -běžné opravy všech typů vozidel -výroba brzdových trubek -lepení folií BRUXSAFOL -svařování plastů -svařování plastů -odtahová služba -přeprava zboží a osob -rovnací rám, oprava karoserií -příprava a vyřízení STK -stříkání dutin a spodků -montáž ...

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -kožené oděvy.

Velkoobchod, prodej: -ovoce, zelenina -pivo lahvové, sudové.

Distribuce, prodej: -motorové oleje -průmyslové oleje -emulzní a řezné oleje -plastická maziva -autochemie a autokosmetika -zapalovací a žhavící svíčky.

Služby: -nákupní středisko. Maloobchod, prodej: -potraviny -obuv -oděvy, textil.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo a textilní zboží značky Andrie

Služby: -pneuservis -plnění RSC* plynem -vyskladnění pneu Velkoobchod, maloobchod, prodej: -protektory ÖKON -pneu OFF* Road -pneumatiky nové i protektory -nákladní pneu nové i protektory -All disky, MIM* -nákladní pneu nové -studené protektory -komplety Bandag* -teplé nákladní celoprotektory Ökon 3000 -disky ...

Služby: -opravy teleskopických válců na sklápění -opravy atypických a speciálních zvedáků -servis hydraulických teleskopických zvedáků. Prodej: -nové i repasované pístnice -výroba hydraulických hadic -prodej "O" kroužků a manžet.