FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba a prodej: -textil. Výroba: -ložní soupravy bavlna -krep, flanel -prošívané deky a polštáře -standard, NICOL, THERMO -polštáře s kuličkovou náplní -prostěradla froté a bavlna -melír, batika, uni, jersey prostěradla -ručníky, ubrusy.

Maloobchod, prodej: -klenotnictví -hodinky -zlaté šperky.

Maloobchod, prodej: -dámská, pánská, dětská obuv -ponožky a punčochové zboží -ucelený sortiment výrobků na ošetřování obuvi -kožené a textilní galanterie.

Služby: -nakladatelská činnost -beltrie, poezie, obrazové publikace -vydavatelská činnost -zakázková výroba knih, tiskovin a účelových publikací -reklamní činnost -grafický designwebová prezentace, reklamní kampaně, public ralation.

Velkoobchod, prodej: -hliníkové profily -velkoplošné materiály -profily pro nábytkový průmysl -ABS, PVC, PP -kuličkové výsuvy -kolečkové výsuvy -úchytky. Maloobchod, prodej: -narážecí hrany k nábytku -nábytkové kování, úchyty.

Služby: -oblečení z Nepálu a Indie, šité přímo pro naší firmu -nábytek a bytové doplňky v koloniálním stylu -ručně malované kožené kabelky a peněženky -košile, kurty, kalhoty, halenky, šaty, svetry, sukně, šátky, trička, bundy, tašky všech barev a velikostí -bižuterii, stříbrné šperky, lampiony, fotoalba a notýsky z ručně vyrobeného papíru, ...

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -firemní montérky -kalhoty, blůzy, bundy, kombinézy, vesty, pláště, šaty, trička a zástěry. Prodej: -pracovní boty, rukavice -ochranné pracovní pomůcky.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -kombinéza -kalhoty do pasu + blůza -kalhoty s laclem + blůza -kalhoty do pasu -kalhoty s laclem -blůza zapínání na knoflíky -bunda -pracovní vesta -výstražná vesta -pracovní plášť pro zdravotníky. Prodej: -ochranné pomůcky -pracovní obuv, rukavice, trička, čepice -pracovní ...

Prodej: -sazenice lesních a okrasných dřevin -výrobky ze slámy a ozdobného chvoje. Služby: -pilařská výroba -práce v lesnictví.

Výroba a prodej: -výšivky -strojové vyšívání.

Eshop se zaměřením na oblečení, obuv a doplňky adidas.

Velkoobchod, prodej: -textil -prádlo -výhradní zastoupení firmy ANDRIE pro jižní Čechy. Prodejna Ludmila: -39701 Písek, Nerudova 163 -tel.382271715.

Výroba, prodej: -funkční termoprádlo -nátělníky, podprsenky, spodky -kalhotky, trička.

Výroba, prodej: -pekářské výrobky -svatební koláčky.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Prodej: -barvy na hedvábí, bavlnu, sklo, keramika -modelovací hmoty -hedvábí pro výtvarníky a polotovary -bavlněné výrobky pro malbu na textil -dřevěné vaničky pro výtvarníky -rámečky s vypnutým plátnem. Služby: -výtvarné akce pro zájmové kroužky -výroba barev.

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Prodej: -pohovky -válendy -matrace -dekorace -dvoulůžka.

Umělecké zpracování skla. Výroba a prodej upomínkových předmětů. Nabídka aranžérských služeb.

internetový prodej šperků a klenotů - zlaté a stříbrné šperky, šperky s drahokamy, drahé kameny, diamanty, šperkové kameny, Lovecké šperky a klenoty s mysliveckou tématikou. Nástroje na rozpoznávání drahých kovů a drahokamů. Příslušenství k údržbě šperků

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie -kožená galanterie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina -potraviny.

Řeznictví. Výroba a prodej: -klobásy -teplá sekaná -libové a debrecínské párky -šunkový salám -kabanos. Maloobchod, prodej: -vepřové a hovězí maso -drůbež -konzervy -nápoje.