FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
MOTO-PNEU.cz s.r.o. se zaměřuje na prodej motocyklových a automobilových pneumatik.

VENADEL s.r.o. se zaměřuje na prodej elektronických cigaret, liquidů a příslušenství na e-shopu a v kamenných prodejnách.

Martin Holubec nabízí na svém eshopu QR kódy na náhrobky, dřevěné destičky či krabičky na uchování vzpomínek. Také pro Vaše psí mazlíčky nabízí známky s QR kódy.

Dolvi s.r.o. se zaměřuje na prodej jednorázových plen pro děti a dospělé, rukavic a dezinfekce.

Lenka Myrmusová se zaměřuje na prodej učebnic, dětských knih, školních potřeb a batohů.

Pokud máte rádi italské sýry, pak byste měli znát firmu ITALAT CZ, s.r.o., která je předním českým výrobcem tradičních italských sýrů mozzarella, ricotta a mascarpone. Tato společnost byla založena v roce 1996 s cílem, vyrábět a dodávat na český a později i okolní trhy italské speciality. Veškerá produkce pochází z výrobního závodu v Blatnici pod ...

Městský mobiliář provozující e-shop PONTTE.CZ, který sídlí nedaleko Brna, disponuje bohatým výběrem opěrných stojanů na kola, kovovým zábradlím, informačními vitrínami, dopravními zrcadly a dalšími produkty a vybavením nejen pro města.

Výrobou, prodejem, dodávkou a montáží oplocení se zabývá společnost GAVES-DM s.r.o. V našem sortimentu naleznete různé druhy pletiva a oplocení - jednak pozinkované a poplastované pletivo, ale také plotové panely 2 D nebo 3D. Veškeré námi vyráběné produkty jsme schopni dodat a také namontovat v oblasti Jihomoravského kraje, respektive v okolí ...

Vinařství ŠPACÍR s.r.o. provozuje vinařství a specializuje se na výrobu a prodej různých druhů jakostních a přívlastkových vín.

Zakázková textilní výroba, šití pro: - hotely, - nemocnice, - domovy důchodců. Zároveň provozujeme Pizzeriii Xenii.

TIC BRNO, příspěvková organizace, je městská agentura, která se zabývá podporou turistického ruchu a kultury ve městě Brně. Nabízí širokou škálu služeb pro návštěvníky i místní obyvatele, jako jsou informační centra, předprodej vstupenek, pronájem prostor, originální suvenýry, kino Art, galerie TIC a další. TIC BRNO také pořádá a ...

Vinný sklep. Vinotéka. Odborné degustace. Degustace bílého a červeného vína.

Rodinné vinařství Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -prodej vín -degustace -ubytování 20 lůžek. -vinárna cca pro 20 osob- možnost školení, oslavy, firemní a společenské akce.

Vinařství Mezi Horami, s.r.o. se zabývá pěstováním a výrobou kvalitních moravských vín, především červených odrůd, které vynikají svou plností a kořenitostí.

Výroba z plastu. Prodkukty: - nádrže - bazény - septiky - vodoměrné šachty - revizní kanalizační šachty - vany, nádoby na víno z materiálu polypropylén. Prodej: -příslušenství k bazénům, bazénová chemie.

Ing. Jiří Kurka provozuje Vinařství Kurka - malé rodinné vinařství, které se zaměřuje především na bílá vína vyrobená z kvalitních moravských hroznů.

Lednické vinařství s.r.o. vyrábí a prodává různé druhy jakostních a přívlastkových vín a provozuje vinný sklep.

Společnost coffeesquare.cz s.r.o. se zabývá pražením a prodejem výběrové kávy, espresso směsí, čajů a čokolád.

Naší primární činností je vyhotovení dopravně-inženýrských opatření [DIO] všeho druhu a v profesionální kvalitě. Samozřejmostí je pro nás projednání stavby s dopravním inspektorátem policie české republiky [DI-PČR] a příslušným silničním správním úřadem [SSÚ]. Komunikace je pro nás klíčová a o jakémkoli postupu vás v rámci dopravně-správních ...

Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika Gebfissaggi.eu - výhradní dovoz pro ČR.

Společnost OBALY - VYŠKOV s.r.o. vyrábí a dodává vázací pásky, kartonové obaly, strečové fólie a další obaly.

V Klášterní officíně si každý milovník tradic, přírodního léčení a zdravého životního stylu přijde na své. Naleznete zde různé fruktózou slazené bylinné sirupy, likéry, džemy, omáčky, hořčice a jiné produkty dle zapomenutých a znovuobjevených receptur. Zajišťujeme také výrobu na zakázku. V našem sortimentu naleznete: - bylinné sirupy, ...

Vinotéka na Charbulce Specializujeme se na prodej sudových i lahvových vín a arménského brandy. Dárkové zboží Brno Specializujeme se na internetový prodej a výrobu dárkových košů. Nabízíme skleněné vázy, otvíráky na víno, doutníky a podobně.

Společnost Radovan Preis má dlouholeté zkušenosti se šitím divadelních opon, závěsů a dalšího textilního vybavení divadel, kulturních zařízení, kin, společenských domů. Šijeme i do televizních studií, pro školy, umělecké školy, nahrávací studia, obřadní síně, cirkusy, církevní objekty či venkovní steage pro kapely a jiné venkovní zařízení. Šijeme ...

Prodáváme: -stylový nábytek z masivu, starožitný a starý nábytek v zámeckém stylu, historický nábytek, starožitnosti, ložnice, jídelny, stoly, židle, komody, vitríny, skříně, sedací soupravy, křesla, stolní, stojací a krbové hodiny, svícny, zrcadla, mramorové stolky, lustry, stolní lampy, obrazy, zahradní nábytek, sloupy. Nábytek a bytové ...