FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Společnost GARSPOL, s.r.o. se sídlem v Hlohovci se zaměřuje na služby v zemědělské oblasti, a to především zemědělskou výrobu a pěstování ovoce. Pěstujeme: - obiloviny (obilí) - pšenici - kukuřici - slunečnici - ovoce (švestky) - zeleninu - vinnou révu Na českém trhu se pohybujeme již od roku 1994 a máme bohaté pěstitelské ...

Společnost DEMA DEKOR, která se v lednu 2023 přejmenovala na floorcolor s.r.o. se specializuje na čištění, ošetřování, sanace a renovace všech typů podlahovin a povrchů a dezinfekci podlah. Dodáváme vysoce kvalitní produkty pro čištění, ošetřování a renovace všech typů podlahovin a povrchů.

Jsme český výrobce plachtového zastřešení. V naší nabídce naleznete velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství. Na zakázku jme schopni vyrobit stínící plachty, membránové střechy, průmyslové zástěny i různé krycí plachty či ...

Prodej: - kosmetika a produkty mrtvého moře sůl, bahno, solné kameny.

Michaela Směřičková se zaměřuje na opravy a úpravy oděvů, provoz galantérie, prodej látek a šicích strojů.

Designové tapety, které oživí každý interiér, objednávejte na e-shopu firmy Kupsi u Kupsy, s.r.o. Na výběr máme samolepící, omyvatelné, 3D tapety a fototapety. Sortiment zahrnuje i PVC samolepící podlahové čtverce, záclony a závěsy s fototiskem. Veškeré zboží zakoupíte i v naší kamenné prodejně v Boskovicích.

BD - TOVA, s.r.o. zajišťuje výrobu, maloobchod a prodej: -dekorativní a reklamní předměty -hobby výrobky, skládačky, skládací figurky -netradiční vánoční, velikonoční a mikulášské zboží (čert, mikuláš, anděl, santa klaus) -dřevěné hobby produkty -dárkové předměty z buničité vaty -skládací figurky -umělé květiny -ozdoby z buničité ...

Internetový obchod, e-shop: -dámské kabelky -šátky -peněženky -opasky, pásky -ruční šperky.

Internetový obchod, e-shop: - papíry, čtvrtky, fotoalba, razítka, inkousty, raznice, ozdoby.

Společnost Flamengo květiny s.r.o. provozuje květinářství ve 200 prodejnách, po Brně a Praze nabízí rozvoz květin. Čerstvé květiny od floristů nabízí i na svém eshopu.

Vinařství Konitz, které se nachází ve vinařské znojemské oblasti, poskytuje posezení s řízenou degustací a gastronomickým zážitkem v pískovcovém sklepě. vybrat si můžete některé z našich degustačních menu, které zahrnují ochutnávku/degustaci vína a teplý nebo studený pokrm dle výběru. Možnost ubytování v našem penzionu.

Prodej bylin, přírodních čajů, tinktur, mastí. Produkty čínské medicíny a potravinové doplňky. Poradenství pro používání přírodních léčiv.

Velkooobchodní a maloobchodní prodej obalového skla s doplňky. -prodej již od 1kusu. -možnost zaslání na dobírku -obalové sklo, skla, degustační sklenice -skleněné láhve, láhev, dóza, lahve, lahev -demižony, koštýře, koštovačky, skleničky -džbánky na víno -zavařovací sklenice, konzervové sklo -lahve i na zakázku, dle přání zákazníka, ...

MB42 s.r.o. se zaměřuje na prodej gruzínských bílých, červených, růžových a šumivých vín a degustačních setů.

Marek Ščudla se zaměřuje na prodej záclon, římských rolet, japonských stěn přehozů, na prodej a montáž garnyží, žaluzií, sítí proti hmyzu a mnoho dalšího.

Ing. Václav Kaňa se zaměřuje na realizaci různě velkých ohňostrojů včetně zajištění speciálních efektů u skupin jako jsou - kluby vojenské historie, divadelní představení atp.

Výhradní prodejce a distributor originálních sirupů a džemů značky Fructusterrae.

Prodej potravin a doplňků stravy z prvotřídních a plnohodnotných surovin. Výrobky pro lidi držící redukční, veganskou či vegetariánskou dietu, máte intoleranci na laktózu, lepek. Doplňky stravy na hubnutí, péči o pleť a vlasy, dýchací cesty, redukci váhy a další.

Internetový obchod s korálky a komponenty pro tvorbu bižuterie. Prodáváme korálky klasické, korálky z minerálů, kabošony, přívěsky, návlekový materiál, stuhy, bižuterní pomůcky a další.

Zakázková výroba voliér, záletů z PUR panelů, výletových oken, chovných boxů a klecí. Používáme hliníkové profily s plastovými spojkami a pletivo Esafort.

Stones je rodinná firma, náramky vyrábíme ručně, precizní výroba.

Společnost Lef spol. s r.o. je předním výrobcem a dodavatelem knedlíků, těst a příloh. Naše produkty jsou vyrobeny z pšeničné mouky, čerstvých vajec a pitné vody, které získáváme od prověřených dodavatelů z našeho regionu. Naše knedlíky, těsta a přílohy jsou ideální pro gastro provozy, maloobchody i velkoobchody, kterým je pravidelně rozvážíme ...

Pokud máte rádi víno, pak byste měli navštívit Vinařství U Kundratů v Miloticích. Jedná se o malé rodinné vinařství, které se zaměřuje na výrobu naturálních vín tradičními postupy. Vinařství U Kundratů nabízí širokou škálu odrůd. Mezi hlavní pěstované odrůdy patří Pálava, Müller Thurgau, Tramín červený, Ryzlink rýnský a Cabernet Sauvignon. ...

Služby v oblasti požární ochrana, bezpečnost a ochrana zdraví při práci. BOZP-bezpečnost a ochrana zdraví při práci: -zpracování dokumentace BOZP -zpracování seznamu osobní ochranné pracovní prostředky, mycí a desinfekční prostředky -evidence pracovních úrazů -zpracování hygienických a pracovních rizik -zpracování provozních řádů ...