FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost iTsk s.r.o. se zaměřuje na prodej kancelářské a IT techniky a spotřebního materiálu - náplně do tiskáren, papíry a mnoho dalšího.

Martin Vodvářka se zaměřuje na výrobu a prodej svíček ze včelího vosku a na svém e-shopu prodává také knoty a vánoční ozdoby.

Prodej: - vína, víno - archivní vína - argentinská vína - 700 druhů tuzemské i zahraniční víno - můžete vybrat i vlastní archivní box – kde vám vína uschováme - pravidelné řízené degustace. Služby: - pravidelné řízené degustace - pořádání vernisáže, autorské čtení, koncerty přímo ve Vinné galerii - organizujeme hudební ...

RC modely Solarprofi s.r.o. prodává modely na prodejně a na e-shopu: - RC vrtulníky, letadla, auta, tanky, lodě - bezmotorové modely - příslušenství

Společnost Alchemix laboratory s.r.o. se zaměřuje na výrobu netoxických a ekologických čistících a pracích prostředků a kosmetiku.

Specializovaný internetový a kamenný obchod v Brně s dětským zbožím. Prodej kojeneckých potřeb, dětských kočárků a autosedaček. Odborné poradenství s výběrem sportovního, sourozeneckého kočárku nebo autosedačky.

Výroba, prodej: - kosmetických přípravků z přírodních surovin. - pleťová omlazovací maska BIODERM - vlasový aktivátor BIOHAR - omlazovací pleťová voda - pleťová voda po holení - regenerační gel po opalování - Lubrikant vaziva BIORA - kosmetika.

Ina-baby market Velkoprodejna a specializovaná prodejna pro kojence. Ve 3odděleních na ploše 300m2 mimo jiné nabízíme: - dětské kočárky všech druhů a většiny renomovaných naček - máme velmi propracovaný SERVIS KOČÁRKŮ, který funguje jako hlavní servis pro ČR. Kdo si zakoupí kočárek přes prodejny INA-získá na servis a díly výrazné slevy (až ...

Návrh, dodání vodní postele, lůžka, matrace -AKVA pro zdravý spánek a relaxaci Kompletní návrh, vybavení interiérů a Snoezel místností .

Prodej, služby: -tapety -štukové profily, pilastry, sloupy balustrád, rozety a jiné štukatérské prvky -kovářské dekory -fototapety a desky -výtvarnické práce -grafický design -návrh -realizace -kalkulace. Fakturační adresa: -Krátká 846/3, Rohatec.

Prodej, poradenství průmyslové těsnící materiály a chemicko-technické produkty pro údržbu a opravy. Těsnící technika: -šňůrové ucpávky do čerpadel a ventilů -těsnící šňůry pro univerzální a náročné aplikace -injekční těsnění -S-PAK-plastické těsnění pro čerpadla a armatury s možností doplňování bez odstávky zařízení -plochá bezazbestová ...

Pokud hledáte přírodní a ručně vyráběnou kosmetiku, která vás zahalí do nádherných vůní a zanechá vaši pokožku hebkou a zdravou, pak je pro vás Mýdlárna na Pálavském vršku tou pravou volbou. Mýdlárna na Pálavském vršku je malá rodinná firma, která se nachází v malebné vesničce Klentnice u Mikulova. Zde vyrábí širokou škálu přírodních produktů, ...

Výroba, prodej, oprava: -autoplachty -obalové plachty -transparenty, bannery -typizované montážní haly -textilních haly s ocelovou konstrukcí a reklamními nápisy -stánky, přístřešky a stany na zakázku -cirkusové stany -krycí plachty na: -bazény -kontejnery -hausbóty -lodě -auta -parabolické antény. Služby ...

Společnost ROYAL PROSTĚJOV s.r.o. má v sortimentu kamenných prodejen v Ostravě, Znojmě, a Jindřichově Hradci a Šumperku.

Pekárna, výroba pečiva. Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Kavárnu Káva na Knopp najdete ve Znojmě, máme také pražírnu s vlastní výběrovou transparentní kávou. Poskytujeme i cateringové služby.

Hlavní činností naší firmy je nákup dřeva dále pak jeho zpracování na pile a prodej řeziva. Vyrábíme veškeré stavební řezivo a sušíme ve vlastních moderních sušárnách. Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -OSB desky a jejich levnější alternativy -laminátové podlahy nejrůznějších dekorů -plovoucí podlahy -palubky a ...

Železářství a nářadí, spojovací a hutní materiál. Železářství a nářadí, nástroje a pomůcky značek Ajax, Brano, Euro Nářadí, Fasty Professional, Fischer, Kress, Pilous, Proma, Mungo, Narex, Tona, Vingu a mnoho dalších.

Zabýváme se prodejem plastových a hliníkových oken a dveří. Interiérových dveří.

Pandrhola je rodinné tradiční uzenářství, které se pyšní kvalitou a chutí svých vepřových specialit. Dodáváme svým zákazníkům poctivé jídlo bez chemie, které je vyráběno podle starých rodinných receptur a postupů. Nabízíme širokou škálu produktů, jako jsou tátovy klobásy, čabajky, sušená masa, paštiky pro děti, tlačenky, uzený bok, uzené ...

Velkoobchodní prodej širokého sortimentu vysoce kvalitních produktů z oblasti spojovací a upevňovací techniky, nářadí, šroubů, dílenské chemie a také ochranných pomůcek má pro Vás společnost reca spol. s r.o.

Společnost mirneubauer s.r.o. vyvíjí a vyrábí kosmetické přípravky proti křečovým žilám.

Pekárna. Výroba, maloobchod: -pekařské výrobky -chléb maďarský -rohlík tukový -pletýnka tuková -dalamánek -kornspitz -bulka grahamová -rohlík grahamový -veka tuková -rustálové pečivo -originál máslové vánočky, mazance.

Internetový obchod, kde zakoupíte výukové materiály pro děti v1- až 5. třídě na výuku formou hry. Pomůcky pro učení všech předmětů.

Prodej oblečení a doplňků pro clubové fanoušky