FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Kosmetika - prodej a zprostředkovatelské služby fy Avon

Klíčnictví. Výroba: - klíče - autoklíče. Čipování autoklíčů. Nouzové otevírání bytů, aut, trezorů, zámků. Zámečnická pohotovost. Sídlo firmy: - Soběšovice 82, pošta Dolní Domaslavice.

Výroba a dodávky celého sortimentu pracovních pomůcek - pracovní oděvy, obuv, rukavice (montérky, kalhoty) - ochranné pracovní pomůcky(přilby, respirátory, brýle) - čistící a hygienické prostředky, toaletní papír a doplňky - výroba pracovních oděvů pro zdravotnictví - výroba kuchařských a profesních oděvů pro gastronomii - dodávky ...

Zuzi Home design v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti dodávek bytových textilií od vypracování návrhu až po dodávku a realizaci. Jsme odborníci na šití a prodej záclon, závěsů na míru a postaráme se Vám také o montáž garnýží, rolet i žaluzií ve Vašem interiéru. Zajišťujeme i pokládku koberců a čalounické práce včetně výroby čalouněných ...

Výroba, dodávka: - výroba obalů a tašek přesně dle přání zákazníka - potištěné folie, sáčky, tašky, lepící pásky - LDPE tašky, LLDPE tašky, HDPE tašky, chladící tašky, plážové tašky - PET tašky - NON WOVEN tašky - PP WOVEN tašky -plastové tašky - PVC obaly - plastové obaly. Reklamní činnost a marketing.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - plastové tašky, obaly - sáčky do odpadkových košů z LDPE, HDPE - bio taška - je rozložitelná - obaly na pečivo. Reklamní potisk plastových obalů flexotiskovou metodu.

Společnost zaměřující se na skladování především knižního sortimentu a logistiku. Možnost pronájmu skladovacích prostor. Přeprava zboží po celé České republice a na Slovensku.

Společnost ATADAN s.r.o.provozuje eshop s balkánskými dobrotami s kosmetikou.

Prodejna Svět bez lepku. Maloobchod, prodej, eshop: - potraviny bez lepku vhodné pro osoby s celiakií, s bezlepkovou dietou: - čerstvé bezlepkové pečivo - čerstvé bezlepkové zákusky - těstoviny - hotová jídla - sušenky - polotovary - mouky a směsi na pečení.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti jízdy na koni -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání ...

Výroba a prodej buttonů (placek) ve velikostech 44 mm a 56 mm a také vyrábíme klíčenku ve tvaru srdce. Ze služeb vám můžeme nabídnout videopráce - přepisy 8mm filmů a videa na DVD s případnými doplňkovými možnostmi: střih, podkresová hudba, titulky a trikování.

Dodávka, prodej, e-shop: - spojovací materiál - kotevní technika - brusivo - ruční nářadí.

Nákup a prodej kulturních památek nebo předmětů kulturní hodnoty

Autoservis. Pneuservis. Mytí a čištění (interiéry vozů).

Trička s potiskem. Nažehlovačky. Dárkové předměty s potiskem.

Internetové knihkupectví - sci-fi - detektivky - thillery - fantasy - učebnice - kuchařky - pohádky - průvodce - knihy pro děti a mládež

Společnost Lashbox LA s.r.o. provozuje eshop, kde nabízí produkty na řasy. Produkty zkrátí dobu lepení, prodlouží životnost řas a vytvoří neporovnatelný objem.

Společnost MANTYS s.r.o. se zabývá šitím a prodejem oblečení pro psy - bundy, pláštěnky, mikiny a další.

Květinářství Monika Stočková poskytuje služby v oblasti floristiky už od roku 1998. V květinářství v blízkosti Ostravy nabízím kompletní květinové služby, hrnkové květiny, venkovní stromky a keře, trvalky na objednávku, dárkové zboží, přírodní kosmetiku, svíčky, zeminu, hnojiva, obaly na květiny a další... Aranžování a vazba květin: - ...

Klenotnictví AVENTO Jewellery s.r.o. prodává stříbrné šperky a šperky z chirurgické oceli.

PRIVATE MEMBER je značka dámských a pánských oděvů.

Společnost PPRgroup, s.r.o. prodává kávu, čaj, pochutiny a příslušenství.