Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, prodej, e-schop - módní a bytové doplňky pro chovatele - pelíšky - boudičky - podušky - postroje.

Prodej: - pánské a dámské značkové oblečení.

Firma Textilní výroba Smolka s.r.o. provozuje e-shop s textilním zbožím - prostěradlo, utěrky ručníky, saunový a koupelnový sortiment.

Prodej: - dárkové koše - alkohol - vína - čokoláda - přírodní kosmetika - ručně vyráběná mýdla - svíčky - keramika

Prodej, e-shop: - startovací sady - elektronické cigarety - baterie a nabíječky - atomizéry.

Prodej, e-shop, internetový obchod Herbaprodukt: - produkty značky Herbalife, Tianshi - potravinové produkty, doplňky stravy - kosmetika - vlasová, tělová, pleťová - parfémy. Poskytování odborného poradenství v oblasti zdravé výživy.

Prodej: - ručně malovaný porcelán, sklo, vizitkáře - ručně malované hedvábí a výrobky z něj - smaltované šperky - tkané koberce - suché vazby. Podpora lidí se zdravotním postižením v oblasti zaměstnanosti, rozvoje jejich schopností, dovedností a znalostí za účelem dosažení jejich nejvyšší možné formy zaměstnání, podle jejich možností a ...

E-shop, prodej: - zdravotně nezávadné dětské boty - dětská obuv - školní, studentské batohy.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej, servis, E-shop, motoshop: - skútry, čtyřkolky, motocykly, minibike, pitbike, cross a moto přislušenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky, nátěry. Značky Malchem, Relius, Novatic. Dodavatel balicího papíru, papírových pytlů, papírových sáčků a tašek, vlnité lepenky, folie a papírových ...

Autoservis, oprava: - výměna autoskel, autoskla, na všechny značky vozidel včetně nákladních a autobusů a to zdarma z pojištění - autoservis - opravy všech značek - likvidace pojistných událostí - sjednávání pojištění motorových vozidel Prodej: - autoskla, autosklo - náhradní díly, autodíly - originální i za výhodné ceny - opravy ...

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Marcela Juřinová provozuje květinářství.

Společnost CANEA CZ s.r.o. nabízí na svém eshopu umělé květiny, floristické zboží, doplňky a dekorace z přírodního materiálu a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska-valivá, lineární, příslušenství - šrouby-kuličkové, válečkové - nářadí-montáž a demontáž ložisek - přístroje-bezdemontážní diagnostika. Pobočka.

Igor Tonka provozuje autobazar s pneumatikami.

Oficiální autorizovaný distributor olejů a maziv TOTAL v České republice. Prodáváme automobilové oleje, plastická maziva, průmyslová maziva, speciální kapaliny.

Nábytek MONTERO.od českého výrobce - dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje a kancelářský nábytek, bukové a dubové postele a matrace i rošty.

Společnost Etela Company s.r.o. se zabývá prodejem sušeného ovoce, oříšků a cukrovinek.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 poboček v různých městech po celé ČR, kde si můžete objednat kvalitní mexické jídlo. Provozují i eshop, kde nabízí různé mexické potraviny: - mouky - tortilly - konzervy s mexickým jídlem - pasty a omáčky

provoz květinářství Nathflowers. Příprava flowerboxů a dárkových boxů, květinové vazby pro různé příležitosti. Zajistíme výzdobu prostorů - hotely, restaurace a další. Narozeninová a květinová svatební výzdoba. Plnění balónků héliem. Rozvoz v rámci Ostravy zdarma.

Chovatelské potřeby, granule pro psy, kočky, stříhání psů, lepení akvárií.

Taťána Golková provozuje eshop TanaGo, kde nabízí ručně malované boty.

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.