FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vilma Horváthová se zaměřuje na prodej čerstvých ryb.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, e-shop: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Společnost K2 connect solution, s.r.o. poskytuje podnikový systém pro firmy.

Jsme jedním z nejstarších a největších dodavatelů kratomu v ČR. Našli jsme ten nejlepší kratom na trhu. Dovoz a prodej. Kratom prášek přímo z Indonésie: - bílý, červený, zelený, zlatý, žlutý - dodá více energie, menší únava při práci nebo učení - posílí imunitu a zlepší kondici - zlepší soustředění, paměť i kreativitu - větší fyzický ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - výrobky pro prevenci a likvidaci havárií, ekologické havarijní prostředky - sorbenty - sorpční drť - havarijní soupravy - čisticí utěrky a stojany - obaly na nebezpečné látky - koše, popelnice, kontejnery - ADR - výbava vozidel - hasicí přístroje, výbava HZS - norné stěny ...

SolarKo s.r.o. se zaměřuje na provoz solária a prodej solární kosmetiky.

Společnost Galtop - Servis, s.r.o. se zabývá dodávkami textilního zboží, které je využíváno v hotelech, lázeňských, nemocničních provozech, v sociálních službách, dětských domovech.

Velkoobchod, prodej: - kosmetika - vlasová, tělová, dekorativní, pleťová, deodoranty - drogerie - osobní hygiena, úklid a čištění.

Výrobní družstvo Krabičky se specializuje na výrobu krabiček a zajišťuje jejich malosériovou výrobu. Dále se zajišťujeme doplňkovou výrobu obalů i s potiskem a celkovou kompletací. U nás si můžete objednat krabičky všech tvarů a rozměrů.

Pneuservis Kopecký Vám na základě dlouholetých zkušeností poskytuje tyto služby: Prodej, výměna: - nové pneumatiky, oleje a žárovky pro osobní automobily - pneumatiky dodávkových, SUV, 4x4 vozidel Opravy: - defekty pneumatik, lepení duší Služby: - uskladnění pneumatik - výměna motorového oleje - výměna brzdových destiček - ...

Numismatika RR s.r.o. se zaměřuje na moderní numismatiku. Na eshopu si můžete vybrat z: - stříbrných, zlatých mincí či z jiného kovu - medailí ze stříbra či zlata, sběratelské Také Vám mohou nabídnout investice do drahých kovů.

Návrhy: - dřevěné obaly. Výroba: - průmyslové obaly - cargo bedny. Služby: - balení - nakládka objemných výrobků.

MEKELEN s.r.o. se zaměřuje na prodej výrobků do domácností, zahrad, elektroniky, hraček a kosmetiky.

Bc. Adriana Adamovská provozuje ordinaci dentální hygieny.

Služby: - internetové knihkupectví. Maloobchod, eshop: - knihy.

Společnost ALP ecology s.r.o. se sídlem v Ostravě a působností v České i Slovenské republice, se již od roku 2000 specializuje na výrobu, aplikaci a distribuci prostředků pro neutralizaci pachů. Neutralizéry, které firma ALP ecology s.r.o. vyváží do několika zemí EU, nacházejí uplatnění ve zdravotnictví, průmyslu i domácnostech, přičemž všechny ...

Work Smart Mindset s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí: - přírodní produkty - kratom - dekorační svícny

Sushíme, s.r.o. provozuje hostinskou činnost, na e-shop umožňují prodej suši jídel s rozvozem až k Vám domů.

Color služby s.r.o. se zaměřuje na prodej barev, zateplení, izolace, fasád, omítek, stavebních profilů, kotevní techniky a mnoho dalšího.

Pavel Struminský se zaměřuje na zámečnictví, nouzové otevírání dveří, montáž a servis zámků, kování a mříží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - kojenecké zboží - kočárky - autosedačky - postýlky - dětské, cestovní, matrace, povlečení - přebalovací podložky - přebalovací pulty - jídelní židličky, chodítka - hračky pro nejmenší děti - kolotoče nad postýlku, hrazdy, chrastítka - tříkolky, odrážedla - dětský textil - potřeby ...

Společnost Gluc G2 s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí bioklimatické pergoly, praktické a designové vybavení zahrad.

IRP Steel s.r.o. se zaměřuje na sériovou kovovýrobu, tryskání a práškové lakování výrobků a vyrábí zahradní doplňky