FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop: - výtvarné potřeby - potřeby pro kreativní tvorbu - formy - razítka - barvy, pastelky

E-shop, internetový obchod - skleněnky - vodní dýmky - šlukovky - fajfky.

E-shop, internetový obchod - značkové pánské a dámské oblečení - trička, mikiny, tepláky - spodní prádlo - obuv.

Společnost ČFTI s.r.o. provozuje internetový obchod Unlocked s volnočasovým oblečením.

Velkoobchod, e-shop - dámské a pánské oblečení - bundy, trika, kalhoty - šaty, sukně - doplňky.

Lumír Němec provozuje e-shop: - RC vrtulníky - náhradní díly, součástky a příslušenství pro RC modely vrtulníků a letadel.

Martin Zvarík provozuje internetový obchod: - oblečení na jógu, Tai-Chi a jiné relaxační cvičení a bojová umění - tepláky, trička - komplety, košile.

Společnost Michato s.r.o. nabízí na svých eshopech kratomit i michato kratom tablety a prášek, konopné produkty a zdravé potravinové doplňky - jako je matcha, mladý ječmen a další.

Společnost PaLe-t s.r.o. nabízí na svém eshopu dekorativní kosmetiku.

Pekárna, pekařství. Maloobchod, prodej: - pekařské výrobky, pečivo.

Velkoobchod – obalový materiál: - sáčky, tašky, fólie, přířezy, pytle - alobal, grilovací tácy - hygienické potřeby, papírové ručníky, toaletní papír - jednorázové plastové nádobí - lepící pásky - dezinfekční roušky

Společnost CROWN STORE s.r.o. prodává na e-shopu jednorázové cigarety, bez nikotinové, s nikotinem.

Výroba, dodávka: - dárkové, reklamní, hotelové, narozeninové klíčenka a přívěsky - placky a butony - odznaky - propisky - pravítka.

Prodej: - kvalitní kávová směs, čaje do automatů. Prodej, servis: - nápojových automatů RHEA Vendors..

Společnost EDGAR POWER s. r. o. provozuje e-shop s energetickými a iontovými nápoji, tyčinkami, gely, sportovním oblečením a vybavením, vitamíny a dalším sortimentem pro sport.

Reklamní agentura. Velkoobchod: - reklamní předměty - dárkové předměty - potisky reklamních předmětů - laserování reklamních předmětů atd. - tvorba a výroba reklamních předmětů na zakázku

Reklamní činnost: - polepy firemních automobilů, reklamních poutačů, stojanů, tabulí, firemních štítů - reklama na auto - reklamní tabule - tisk

Antikvariát. Nákup a prodej nových, použitých i starších knih všech žánrů (beletrie, odborná literatura, učebnice, noty, pohlednice).

E-shop: - elektrické nářadí - gola sady - svářecí technika - brusky - zahradní nářadí - zednické a malířské nářadí - spojovací materiál - čerpadla.

E-shop prodává originální blahopřání, alba, zápisníky, darovací obálky, obrázky atd. Alba je možno na zakázku vyrobit dle vašeho přání k různým příležitostem. Dále vám nabízíme materiál pro scrapbooking, cardmaking, ale i jiné tvoření. Pořádáme také individuální a skupinové kurzy, které organizuje a lektoruje Miluše Lindovská v Ostravě - ...

Petr Machala má k prodeji: - obalový materiál pro obchod a průmysl - sáčky, fólie, tašky, pytle - kelímky, tácky, boxy - lepící a pokladní pásky - etikety na zboží - papírové krabice - papírové ručníky - papírové tašky - balící papír, obaly. Sídlo firmy: - Družební 78/191, Ostrava - Krásné Pole. Také zajišťuje dekorativní strojní ...

Výroba, prodej: - papírové obaly, tašky, sáčky (100% ekologické). Potisk: - papírové tašky a sáčky - reklamní papírové tašky.

Výroba, internetový obchod, prodej: - kočárky - autosedačky - kojenecké potřeby - výrobky pro děti.