FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Půjčovna svatebních a společenských šatů i do tanečních. Obleky: - pánské, dětské. Společenské šaty, šaty pro družičky. Doplňky pro nevěsty.

Dietní poradna Slimbee je od roku 2006 součástí zdravotnického centra MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě, která Vám pomůže s hubnutím a s redukcí váhy. Našim cílem je nabídnout maximální pomoc při řešení nadváhy, pomůžeme se sestavením jídelníčku přímo na míru, díky kterému překonáte úskalí zdravého stravování. Zajišťujeme speciálně vyškoleného ...

Prodej, E-shop - české konopné produkty - kapky - energy drinky - antivirové prostředky - masti - herba Lékárna CannMedi Sídlo firmy a korespondenční adresa: Praha 1, Nové Město, Lannova 2061/8

Svatební salon Šatyprotebe nabízí v Ostravě jedinečné svatební šaty. Vybrat si můžete z již zhotovených modelů nebo Vám šaty ušijeme na míru dle Vašeho přání. Součástí naší nabídky jsou také svatební šaty pro plnoštíhlé a pro těhotné nevěsty. Nabízíme nejen svatební šaty, ale také šaty společenské a maturitní. Současně také rádi oblečeme ...

U nás máte zajištěné i základní lékařské vyšetření a konzultace s lékařem v průběhu terapie. Služby: - prevence obezity - komplexní péče pro osoby s nadváhou - skupinová a individuální terapie nadváhy - nenásilné změny ve výživě - změření složení těla, určení procenta tuku, množství svalstva a kostní hmoty, objem tělesné vody a ...

-Koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej v oblasti technických textilií.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba a zakázkové šití nadměrného dámského pánského oblečení. Pánské oděvy ve velikosti 2XL-10XL - saka, obleky, společenské kalhoty, bundy, trika, košile, tílka, teplákové soupravy, svetry, mikiny, vesty a další. Dámské oděvy 46-74 - halenky, sukně, kalhoty, šaty, vesty apod.

Internetový obchod se značkovými krmivy Energys, Afeed, Kelečsko, Bodit a dalších značek pro kočky, psy, drůbež, koně, zajíce, holuby, skot, prasata, moračata křečky a další zvířata. Prodej potřeb pro chovatele, granulovaného sena a slámy, pasti na hlodavce, přípravků proti hmyzu a slimákům

Výroba a prodej svíček v rámci e-shopu: - s ukrytými šperky různých hodnot i materiálu - možnost vlastního textu na určité edici

Společnost B&B Goldinvestic s.r.o. se zaměřuje na prodej zlata, stříbra a šperků z českého klenotnictví, výkup zlata a své produkty prodává i na e-shopu.

E-shop s ručně pletenými vodítky a obojky. Na míru vyrábíme vodítka z PPV nebo Paracordu pro velká a střední plemena, malá a obří plemena psů a pro štěňata nebo koně.

Prodej výtvarných a uměleckých potřeb - eshop a kamenná prodejna v Ostravě - plátna - barvy - štětce - papíry - stojany - modelovací hmoty a nástroje

Prodej, maloobchod: - pneumatiky i na nákladní vozy - alukola - disky. Pneuservis.

Prodej, e-shop: - kojenecké potřeby - hračky - dětské oblečení - pleny - kosmetika - přebalovací podložky, ubrousky - ručníky, žínky - potřeby pro maminky a těhotné ženy.

Společnost Ondřej Košťálek s.r.o. provozuje specializovanou prodejnu s dámskými a pánskými hodinkami, hodinami a šperky.

Michal Zemek spol. s r.o. provozuje internetový obchod s různými druhy piercingů, komponentů a náušnicemi.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Společnost JD Obaly s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, vývoj a výrobu obalů, kartonáž, dutinky, hrany, mřížky a vysoušedla.

Lucie Kožár se zaměřuje na výrobu a prodej pleťové kosmetiky, prodej parfémů, doplňků stravy, mechových obrazů a mnoho dalšího.

Společnost 2 Plešouni s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej svrchně kvašených piv.

Společnost NATURFAKTS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej doplňků stravy.

Daniel Bražina se specializuje na výrobu klíčů, opravu obuvi, na zabezpečovací systémy a broušení nůžek, nožů a nástrojů.

Outletový obchod s látkami. Možnost objednání látek přes e-shop nebo osobní prodejně ve vzorkovně v Ostravě.