Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Společnost JD Obaly s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, vývoj a výrobu obalů, kartonáž, dutinky, hrany, mřížky a vysoušedla.

Lucie Kožár se zaměřuje na výrobu a prodej pleťové kosmetiky, prodej parfémů, doplňků stravy, mechových obrazů a mnoho dalšího.

Společnost 2 Plešouni s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej svrchně kvašených piv.

Společnost NATURFAKTS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej doplňků stravy.

Daniel Bražina se specializuje na výrobu klíčů, opravu obuvi, na zabezpečovací systémy a broušení nůžek, nožů a nástrojů.

Outletový obchod s látkami. Možnost objednání látek přes e-shop nebo osobní prodejně ve vzorkovně v Ostravě.

Čističky odpadních vod - ČOV. Dodavatel šetrné chemie: - hloubková impregnační látka na bázi solí GIBFIX - slouží jako fixační nástřik na betonové výrobky či střechy, docílí se tak prodloužení životnosti - vlastní řada chemie pro bezkontaktní mytí vozidel. - bio separační olej - určen pro ocelové, hliníkové, plastové a dřevěné formy ...

MECOR s.r.o. se zabývá realitní a hostinskou činností.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Zámek Zábřeh je unikátním hotelem, který sídlí v renesančním zámku z počátku 16. století a nabízí historické pokoje se stropy z dřevěných trámů a s podlahovým vytápěním. Je tím pravým pro uspořádání svatby na zámku nebo pro příjemně strávené romantické ubytování. Využít můžete víkendového pobytu nebo wellness služeb pro dva, kde si odpočinete ...

E-shop a kamenná prodejna se zbožím pro děti a maminky. Prodej kočárků a příslušenství značek Cybex, Thule, Joolz, Muuvo. Kojenecké potřeby, hračky, autosedačky, nosiče.

Společnost Mlsalín, s.r.o. provozuje eshop se zdravou výživou: - ořechy, sušené plody - kosmetika - speciální mouky - zdravé oleje - koření - semínka aj.

BALANCE YOU s.r.o. nabízí na svém internetovém obchodě výrobky: - kosmetické -zdraví prospěšné - ekologické - pro ústní hygienu - desinfekční Při nákupu nad 1000 Kč doprava zdarma.

LUXFEEL FASHION, s.r.o. provozuje internetový obchod, kde si můžou zákazníci vybrat ze sortimentu italskou a českou módu. V Ostravě můžete navštívit kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr pánské i dámské módy.

Lukáš Augustín provozuje eshop s: - kávou - džusy - čokoládou - collagenem - doplňky stravy

JEDNA UNCE s.r.o. je společnost, která Vám poskytne nákup zlata, stříbra tak, aby se uchovala hodnota peněz.

EL GUSTO s.r.o. je firma, která má na svém internetovém obchodě nabídku doplňků stravy, zdravé výživy, kosmetiky, apod.

Dodávka - automobilové osvěžovače vzduchu AREON CAR - osvěžovače vzduchu pro domácnosti AERON HOME

Prodej, dodávka: - papírový obalový materiál - tašky, pytle, sáčky, karton - speciální obaly - papírové archy - pečící papír - kancelářský papír.

Činnost: - bezpečností agentura - detektivní služby - pronájem mobilního oplocení, zábran, toalet, sprch - pořadatelský servis - úklidové služby. Internetový obchod, e-shop: - úklidová technika - čistící prostředky - obalový materiál.

Pokešov s.r.o. je firma, která nabízí sběratelské kartičky na svém eshopu.

Natálie Kolářová, DiS. provozuje eshop s dětským zbožím, prodává hračky, oblečení, potřeby ke spaní apod.

- půjčovna svatebních a společenských šatů, dětských oděvů - prodej značkové konfekce - prodej svatebních doplňků - textilní galanterie - výroba konfekce na míru - zakázkové šití - opravy oděvů - výroba profesních a pracovních oděvů