JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Maloobchod, prodej: -bytový textil -přikrývky a polštáře-péřové, duté vlákno, vlna, QUILT.

Maloobchod, prodej: -dámská móda -pánská konfekce -oblečení pro volný čas.

Výroba: -svářečské brýle -dekorované sklo.

Prodej: -pohovky -válendy -matrace -dekorace -dvoulůžka.

Výroba a prodej: -péřové výrobky -prošívané deky -dvojdeky -polštáře -sypkovina -odvoz, dovoz. Služby: -čištění peří -čištění za sucha parou.

Maloobchod, prodej: -koberce -bytové doplňky -záclony -závěsy -lůžkoviny -matrace.

Služby: -strojní vyšívání textilií, nášivky výšivky -vyšívané znaky -textílie, čepice, kšiltovky, klobouky, trička, polokošile, košile, bundy, vesty, ručníky, osušky, kravaty -označení bezpečnostních agentur, infinitivy, loga -pracovní oděvy -sportovní úbory -dresy, minidresy, klubové -vlajky, vlaječky, ...

Velkoobchod, prodej: -dětské punčochové zboží -punčošky vzorované, hladké, froté, ABS, hladké tenké -ponožky vzorované, mini, ABS -čepice, klobouky -dětské oblečení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Prodej, služby: -záclony -dekorační látky -garnyže, záclonové tyče.

Prodej: -nábytek -ložnice, postele, skříně. -zákaznické návrhy -matrace, lamelové rošty.

Dovoz, prodej: -dodávání látek z Evropy od krajek až po hedvábí -bezkonkurenční cena a kvalita.

Velkoobchod: -kompletní sortiment metrového textilu.

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie -kožená galanterie.

Velkoobchod, prodej: -široký sortiment punčochového zboží -silonové zboží -ponožky -dětské punčocháče.

Prodej, eshop: -nové i použité zboží -kočárky, kárky, golfky, autosedačky -kojenecké potřeby -postýlky -kojenecký textil. Příjem zboží do komisního prodeje.

Maloobchod, prodej: -dámská a pánská konfekce -dámské a pánské prádlo -pánské košile. Malosériová výroba: -dámská lehká konfekce.

Služby-řemeslo: -vybavení interiérů -válendy s úložným prostorem -matrace standart -zdravotní matrace -letiště -palandy -dětské pokoje -kuchyňské linky -psací stoly -obklady stěn a stropů.

Maloobchod, prodej: -bytový textil.

Velkoobchod, prodej: -noční dámské prádlo -dámské spodní prádlo -kvalitní dámské prádlo -pánské svetry -dánské, italské -dámské plavky -brazilská výroba. Služby: -autodoprava -FORD TRANZIT -po domluvě.

Výroba, prodej: -pletené zboží. Mezinárodní doprava do 3, 5 t.

Výroba, maloobchod, e-shop: - dětské oděvy - kojenecké oděvy.