JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autotextilie -látky na autopotahy -laminované -nelaminované -potahové látky -výrobky z ovčí vlny NATUR -metráž -syntetické kožešiny -čistá střižní vlna MERINO -ložní soupravy a doplňky -z umělých vláken.

Maloobchod, prodej: -anglická a italská móda -nejnovější módní trendy -široká nabídka slunečních brýlí -bižuterie, stříbro -kožené jarní kabátky, kabelky, obuv. Stálá prodejní expozice obrazů známých autorů.

Výroba, velkoobchod, prodej: -ložní zboží, lůžkoviny -prostěradla, povlečení bavlna krep, flanel -prošívané deky, kuličkové polštáře -textilní metráž.

Čistírna peří - péřové výrobky Služby a prodej: -čištění peří. za sucha parou -výroba dek, polštářů -deky prošité do čtverců -deky na počkání po tel. dohodě.

Výroba, prodej, servis, revize: -vázací prostředky -metrážní lana-ocelová i textilní -vázací řetězy -vázací lana-černé i pozink -nekonečné textilní vázací prostředky -zvedací pásy-včetně ochrany pasu proti poškození, textilní a kovová oka -stahovací pásy-pro zajištění nákladu -manipulační svěrky a prostředky -školení ...

Služby: -nákup, zpracování a prodej kůže a kožešin.

Prodej: -pracovní ochranné pomůcky -oděvy, rukavice, obuv -ochrana zraku, sluchu, dýchacího ústrojí.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -kuchyňka -domácí potřeby.

Výroba, velkoobchod, eshop: -lůžkoviny, přikrývky, polštáře z dutého vlákna -ložní povlečení bavlna, krep, satén, flanel -prostěradla plátno, froté, jersey -ručníky, osušky -matracové chrániče -deky, plédy, televizní pytle -koupelnové předložky.

Maloobchod, prodej: -kožené oděvy -kožená galanterie -zlato, šperky.

Svatební salon, půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -šaty pro družičky -pánské obleky -svatební doplňky -svatební oznámení -snubní prsteny -dorty, drobné pečivo.

Maloobchod, prodej: -kusový textil -metráž, látky -společenské oblečení -sportovní oblečení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zimní dámské pláště.

Výroba: -technické tkaniny -síta, plstěnce -pro průmyslovou výrobu.

Služby: -prodej textilní galanterie -opravy oděvů a prádla. -textilní výroba.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -KOVRAL-tuzemské i zahraniční výroby -klasické všívané -syntetické, vlněné -ložnicové soupravy -linolea -PVC, šíře 150-200 cm -koupelnová -bytový textil -záclony, dekorační látky -lůžkoviny, prostěradla, povlečení -osušky, ručníky, utěrky -ubrusy-látkové, PVC.

Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Maloobchod, prodej: -oblečení pro volný čas LITEX -dámské prádlo -těhotenská móda.

HedvabneKravaty.eu - pánská móda Nabízíme stovky kravat různých vzorů, barev a kombinací. S manžetovými knoflíčky nebo kapesníčkem. Oceníte luxus jemného materiálu v kombinaci s módním designem. Dále nabízíme široký sortiment kvalitních společenských košil různých střihů, barev a materiálů od českého výrobce, spony na kravaty nebo motýlky. Zboží, ...

Velkoobchod, prodej: -textil -galanterie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevoobráběcí stroje -frézky, dlabačky a hoblovky -pásové, okružní, formátovací, rámové -rozmítací, radiální a truhlářské pily -brusky a soustruhy na dřevo -zahradní a lesní technika STIHL -zahradní sekačky -zahradní traktory -vysokotlaké mycí stroje -kalová čerpadla -zahraní ...

Společnost Lithness, spol. s r. o. je výhradním dovozcem a zástupcem řady prestižních zahraničních značek pro Českou republiku a Slovensko se zaměřením na velkoobchodní a maloobchodní prodej. Většinu nabízeného sortimentu najdete v oficiálním obchodním domě Arde.cz, které patří mezi špičku v oblasti internetových online domů s luxusním zbožím, ...

Textilní výroba: -šaty a oblečky na panenky -pyžama, noční košile -šatové zástěry -kuchyňské zástěry a chňapky -prádlo pro děti i dospělé.