JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Textilní výroba: -příze -tkaniny -přikrývky. Služby: -barvení -předení -tkaní -úprava všech možných druhů tkanin.

Maloobchod, prodej: -kožené oděvy.

Maloobchod, prodej: -obuv -doplňky -kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -kojenecké potřeby -autosedačky -kočárky -dětské oděvy.

Maloobchod, prodej: -kovový nábytek -originální módní oblečení -květinová aranžmá -originální textilní výrobky -dekorativní předměty Služby: -zakázkové šití bytových doplňků -poradenství.

Maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné prostředky -rukavice -boty -oděvy -respirátory -brýle -přilby -čepice -holinky -ručníky -pláště nepromokavé -kabáty vatované -oděv kyselinovzdorný -chrániče sluchu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytový textil.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo a textilní zboží značky Andrie

Maloobchod, prodej: -QUELLE -prádlo -bytové doplňky.

Revize a prodej: -kyslíkové redukční ventily -dýchací přístroje -tlakové lahve -potápěčská technika -vysokotlaké kompresory.

Prodej: -punčochové zboží -ponožky -vrchní pletené ošacení.

Zprostředkování velkoobchodu: -dovoz zboží z Turecka přímo od výrobců -nábytek -dveře všech typů -čistící prostředky -nářadí -radiátory -dlažba -oblečení, obuv -koberce.

Služby: -ochranné pracovní pomůcky -čistící mycí a uklidové prostředky -papírové výrobky -výrobky z plastů.

Výroba: -příze a textilní tkaniny.

Seconh-hand U létajícího slona: -bytový textil -oděvy -obuv.

Výroba a prodej - kuchyňské linky Dodávka - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - dětské pokoje - sedací soupravy - obrazy - zrcadla - doplňky Prodej - ložní povlečení

Prodej - přepravní doplňky pro lov a myslivost pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny Výroba - přepravní doplňky pro lov a myslivost pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny Výroba a prodej - přepravní doplňky pro lov a myslivost (pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny, ...)

Prodej - kožené výrobky peněženky, diáře, spisovky

On - line - svatební salon - plesové, společenské a svatební šaty

Svatební oznámení, svatební prsteny, hudba na svatbu Půjčovna - svatební a společenské šaty

Prodej - značkového oblečení pro volný čas