JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Maloobchod, prodej: -oděvy -punčochové zboží -prádlo -svetry.

Textilní výroba: -technické textilní výrobky -bytový textil -sportovní a pracovní oděvy -lehká konfekce -oděvní doplňky.

Velkoobchodní a internetový prodej deštníků a pláštěnek. Novinka na trhu - pláštěnky PEVA.

Maloobchod, prodej: -hračky -kojenecké zboží.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -textil.

Výroba, prodej: -textilní výrobky -záclony -dekorační soupravy -koberce a textilní díly pro automobilový průmysl. Služby: -sprejování -potisk. Provozovna: -Zdíkov 144 telefon 388426804.

Prodej: -zdravotní matrace -ortopedické matrace -lamelové rošty -postele z masivního dřeva -čalouněné postele -kovové postele -kompletní ložnicové sestavy -individuální sestavy šatních skříní -značkové sedací soupravy -celočalouněné -kombinované -repliky starožitného nábytku -obývákové sestavy.

Maloobchod, prodej: -nábytek -sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek -bytové doplňky, bytový textil -záclony, závěsy, ložní prádlo, ubrusy, proutěné zboží.

Výroba, prodej: -ručně a strojově pletené vrchní ošacení -pletené lemy a límce -svetry, sukně, kalhoty -štulpny pro fotbal a hokej -čepice, šály.

Provádíme opravy, čištění a impregnaci výrobků z kůže, koženky a umělých materiálů. Nabízíme technické poradenství. Mícháme barvy na kůži pro čalouníky.

Práce: -sedlářské -brašnářské -opravy -zakázkové práce.

Maloobchod, prodej: -módní textil -saka, sukně, halenky -doplňky.

Výroba: -lana -provazy, tkaničky, motouzy -horolezecké a jistící pásy.

Zakázková výroba a prodej: -šití pracovního oblečení z textilu. Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -ochranné pomůcky -pracovní oděvy a obuv. Služby: -komplexní dodavatelské služby.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámské spodní prádlo a plavky v typických i atypických velikostech -šaty, svetříky s originálním designem -batika -trička, tílka -sukně -šaty večerní -zakázková výroba.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil BUSHMAN -doplňky.

Galerie módy. Prodej: -dámská konfekce -pánská konfekce. Kosmetika, kadeřnictví: -solárium -pedikúra JESSICA -manikúra JESSICA -vlasová kosmetika WELLA -kosmetika ELZABETH ARDEN.

Internetový obchodní dům, ve kterém stále rozšiřujeme sortiment výrobků. Nyní můžete vybírat z nábytku, kosmetiky, šperků, hodinek, léků, perfémů, sportovních potřeb či spodního prádla.

Prodej: -obuv -diabetická -zdravotní -pracovní -ortopedické vložky.

Prodej: -obývací stěny -ložnice -kuchyně -kancelářský nábytek -sedací soupravy -dětské pokoje -levná obuv.

Služby: -aukce, aukční sály, speciální aukce -likvidace podniků -systémy pro konkurzy -realitní činnost. Velkoobchod, maloobchod: -bytový textil -textil pro domácnost -zbytkové zboží, prošlé zboží a výprodej v konkurzu. Pobočky: -Holešovická tržnice, hala č.12, Praha 7 -Slámova ul., Prachatice -Archeologická 2256, ...