JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, maloobchod, e-shop: - dětské oděvy - kojenecké oděvy.

Opravy a úpravy oděvů, šití z textílií i kůže. Prodej prádla a doplňků.

Výroba: -dámské oděvy -pánské oděvy.

Prodej, servis: -šicí stroje, příslušenství, náhradní díly -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -saka, svetry, kalhoty, košile -nadměrné velikosti oděvů pro ženy.

Maloobchod, prodej: -obuv AZALÉIA.

Výroba, prodej, opravy: -oděvy -pracovní oděvy -oděvní doplňky.

Prodej: -nástroje a nářadí pro strojní obrábění -vrtáky HSS, vrtáky do nerezu HSSCo -závitníky, závitová očka -soustružnické nože SK, RO -frézy -upínací nářadí -měřidla -pilové listy, kotouče, pásy -elektrické ruční nářadí -technické plasty -tyče, trubky, desky -třískové obrábění technických plastů -pásové pily ...

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: -matrace, molitany -lamelové rošty, postele -antialergické přikrývky -plovoucí podlahy.

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej, servis záruční i pozáruční: -šicí a vyšívací stroje domácí i průmyslové -náhradní díly k šicím strojům -textilní galanterie -nitě, knoflíky, zipy, jehly -krejčovské nůžky -žehlicí technika -krejčovské panny. Opravy: -domácí i průmyslové šicí stroje všech značek.

Certifikát ČSN EN ISO 90002. Výroba, prodej: -atypické zdravotní matrace na míru pro každého -specializace na klouby, páteř, ploténky -hygienická nezávadnost -alergicky neutrální -dokonalá přispůsobivost k tělu -výborná vzdušnost -studené PUR pěny s otevřenými póry -možnost použití bezlamelového roštu -velké odvětrávací ...

Výroba: -ložní textilní výrobky -dětské přikrývky -dětské deky -péřové přikrývky.

Výroba, prodej: -brusivo, lepidla, lepicí pásky -ochranné pomůcky. Pobočka: -Jihlava, Za Prachárnou 47 tel: 567578050-55, fax: 567320373 piskacasyn@piskacasyn.cz

Maloobchod, prodej: -kožené zboží -obuv AZALÉIA.

Velkoobchod, prodej: -textilní galanterie.

Výroba, velkoobchod: -pracovní oděvy, rukavice -ochranné pracovní pomůcky -montérky, pracovní vesty, kombinézy, rukavice, holiny, obuv-farmářky, trička, košile flanel, bundy.

Maloobchod, prodej: -největší výběr látek na vrchní i společenské oblečení.

Výroba a prodej: -ložní prádlo -prošívané deky a polštáře z polyesterových roun -internetový obchod.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -rybářské potřeby -víkendové zboží -obuv -textil.

Výroba: -válendy, letiště, matrace, dvoulůžka. Opravy: -čalouněný nábytek a dveře. Prodej: -molitan o síle 1 až 10 cm** -potahové látky -pružinové a molitanové matrace.

Služby: -interiéry -dekorační látky -bytové doplňky -okenní dekorace -atypický nábytek -návrhy a realizace interiérů.

Služby: -čištění peří specielní technologií -výroba péřových výrobků -šití záclon a závěsů. Prodej: -matrace, rošty, postele -bytový textil.

Prodej: -ochranné a pracovní pomůcky -sportovní zboží -trekkingová obuv.