JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Velkoobchod, maloobchod, e-shop - bytový textil - povlečení - záclony - závěsy - dekorativní látky - voály - ubrusy kusové i metráže - přehozy - deky - kusové koberce

Školení zaměstnanců přes internet v oblasti bezpečnosti práce včetně certifikátů E-shop - pracovní oděvy a obuv - rukavice - hasící přístroje Školení zaměstnanců přes internet, odborné kurzy - řidiči - práce ve výškách, s chemikáliemi a manipulačními vozíky, ... - první pomocposkytování - školení na klíč dle ...

Prodej, maloobchod, doprava, montáž: -postele -matrace

Výroba bytového textilu na míru a návrhy bytových a firemních interiérů.

Výroba - divadelní a filmové klobouky

Second hand - velkoobchod - použitý textil z Anglie dětský, dámský, pánský Internetový obchod

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a ...

Montana-cans shop Praha Společnost Blue Velvet s.r.o. založená roku 1995 začala jako první spolupracovat s evropskými zástupci hip-hopových značek z USA, kteří se rozhodli tuto módní vlnu nabízet na evropském trhu. V současné době výhradně zastupujeme světové značky: - Montana Cans - ROCA WEAR - Phat Farm - Baby Phat - Raw Blue ...

Velkosklad - značková obuv z Řecka - značkového oblečení z Řecka.

Výroba - firemní motýlky a vázanky Výroba - pánské, dětské a firemní motýlky a vázanky

Nabízím prodej bytového textilu, garnýží, markýz, žaluzií, závěsů, záclon a římských rolet. Provádím zaměření i zajištění a výběr látky.

Design. Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků.

Výroba - značkové prádlo HELIPORT Prodej - značkové prádlo HELIPORT

Výroba a prodej ponožkového a punčochového zboží. Široký sortiment, vysoká kvalita. Možnost výroby ponožek na zakázku. Sportovní ponožky, podkolenky VoXX. Punčochy, punčochové kalhoty - BOMA. Nová kolekce Fuski.

Prodej bižuterie, chirurgické oceli, vlasových doplňků, kabelek, pashmin a šátků.

Zajišťujeme nejen praní a mandlování prádla, ale též jen třeba ruční žehlení a také vám zajistíme ušití velmi kvalitních péřových dek, polštářů a dalších výrobků z peří.

Prodej - zdravotnická obuv Lékárna - bylinná lékárna

Prodej metrážní textilie na výrobu pracovních oděvů. Nabídka látek v gramážích od 200 do 320 jak v 100% bavlně, tak i ve směsi bavlny a polyesteru.

Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.