JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výrobce a distributor oblečení pro sport a volný čas. Velkoobchod: - dámské a pánské sportovní oblečení (trika, mikiny, joggingové klahoty, joggingové bundy) - elegantního oblečení pro volný čas (jeans, kalhoty, trika, bundy) - kolekce spodního prádla.

Design-dárky Vám přináší jedinečné dárky, šperky, trička, prsteny, jelení šperky, dopňky a kabelky. Trička a prsteny, které padnou. Šperky, doplňky i jelení šperky, které se líbí všem! Design dárky ozdobí Váš domov i Vás!

Fanny - mateřské oblečení. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - těhotenské a mateřské oblečení a móda.

Compo Praha s.r.o. nabízí prodej látek. Dále se zabývá elektrickými instalacemi a realizací interiérů.

Zabýváme se výrobou převážně jeansového oblečení tak i módou pro volný čas, která existuje od roku 2003. Její prioritou je skloubit kvalitu a moderní vzhled oblečení tak, aby zákazník poznal krásu jeansové módy. Značka NEXUS reprezentuje oblečení pro mladé i střední věk. Firma se zabývá jak maloobchodem, tak především velkoobchodem. Naše výrobky ...

Garn Zdena Kytírová nabízí: - pánské a dámské krejčovství - šití oděvů na míru i na zakázku - úpravy oděvů šitých, pletených a kožených - pletení na zákázku - hotové výrobky - malosériová výroba - čistírna oděvů - potáhování knoflíků - ruční žehlení - mandlování - praní prádla. Úprava oděvů: - výměny zipů - zkrácení ...

Vše pro nastávající maminky a miminka. Prodej: - mateřského oblečení - mateřské prádlo - potřeby pro kojení. Kojenecké a dětské potřeby: - autosedačky, cyklosedačky, kočárky, židličky, chodítka, postýlky, ohrádky, přebalovací pulty, nočníky, hygiena, odsávačky, lahvičky, dudlíkys, sáčky, sterilizátory, kosmetika, kojení, hrnečky, ...

Dovoz a velkoobchodní prodej použitého second handového textilu a outletu z Anglie a Skotska v top kvalitě.

Velkoobchod se značkovým oblečením z dovozu: -dámské, pánské, dětské -halenky, košile, trika, mikiny -šaty, sukně, kalhoty, rifle, jeans (džínsy) -saka, kabáty, bundy, kostýmy, komplety, vesty.

Prodej - second hand oblečení - doplňky - obuv - outlet

Prodej: - autogenní technika, - ochranné pomůcky, - přídavné materiály.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - chemické výrobky - elektrické nářadí - spojovací materiály (šrouby, hmoždinky, matice.

Výroba kojeneckého oblečení (od 0 do 3 let). Strojové vyšívání na reklamní textilie, firemní oblečení, pracovní oděvy a dárkové předměty.

-Výroba nášivek, výšivek, potisk textilu -Prodej reklamního textilu, textilních výrobků a oděvních doplňků

Prodej, e-shop: -designová tabáková pouzdra -kosmetické tašky -taštičky na věci denní potřeby.

Jsme největším dovozcem použitého textilu z Velké Británie.

Dovozce použitého textilu z Velké Británie.

Výroba, velkoobchod, maloobchodní prodej, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové ...