JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej a výroba ortopedická obuv. Ševcovská dílna.

Výroba a prodej pracovních oděvů: - zástěry - plášťe - kalhoty s laclem - plášť bez rukávů - kombinézy - kalhoty oteplené - kalhoty - vesty - bundy. Pracovní oděvy dodáváme s potiskem firemního loga pomocí sítotisku, nebo nažehlením tepelným lisem. Dále je možný výběr materiálu dle vlastních požadavků.

Velkoobchodní prodej textilu. Nabídka: - triček - polokošil - mikin.

Maloobchod, služby, import, export ASHFORD HANDICRAFTS Ltd. z Nového Zélandu. : - tkalcovské a pletařské stroje a zařízení, česaná příze - kolovrátky, tkalcovské stavy a příslušenství, vlna pro předení, kartáče a barvy na vlnu, příze. Kurzy předení a tkaní.

Návrhy a výroba originálně navržených oděvů.

Oděvní a bytové doplňky ze 100% vlněného filcu, zdobené Swarovski krystaly.

Dodáváme pánské a dámské obleky, košile, halenky, kravaty, kalhoty, svetry, bundy, zhotovujeme uniformy a další reklamní textil.

Second hand - dámské oblečení - těhotenská móda - dětské oblečení - zavinovačky - pánské oblečení

Výroba a prodej zakázkové obuvi - divadelní, historická, jezdecká, taneční, baletní, stepovací a společenská obuv - folklorní obuv a obuv pro mažoretky - baletní potřeby.

Služby: -scelování -opravy a úpravy veškerých oděvů kožených a textilu -opravy snowboardových, lyžařských a jiných sportovních oděvů -šití bytového textilu: -záclony -závěsy -přehozy -ložní prádlo -čištění chemické i mokrou cestou -oprava kožené galanterie: -kabelky -batohy všeho druhu.

Luxusní postele a matrace Saffron. Postele Saffron jsou jedinečné, ručně vyráběné výrobky z výhradně přírodních materiálů. Naši zkušení mistři vybírají ty nejlepší materiály z celého světa a garantují její nejvyšší kvalitu. Také proto nabízíme záruku 30 let na každou postel.

Prodej - dámské a pánské oděvy nadměrné velikosti

Prodej - kožené zboží - kožešiny Opravy - kožené zboží - kožešiny

Velkoobchod a maloobchod s textilním zbožím od českých výrobců (např.JITEX): -dámské a pánské ošacení a oblečení trička, mikiny, leginy, tepláky, roláky, svetry, kalhoty -konfekce -spodní prádlo - i antibakteriální -ložní soupravy, prostěradla.

Fotografování - sídlo firmy - zaměstnanci - výrobky - fotoateliér Potisk - billboardy - služební vozy Půjčovna - kostýmy Potisk - trika Tisk - propagační materiály Grafické práce vizitky, produktové listy Výroba - www stránky

E - shop - dětská kosmetika - kojenecké potřeby zásobníky na mléko, šátky na nošení, , autosedačky, lehačky, multifunkční vaky, dětská kosmetika, kojenecké plavečky, hrací deky, kidskit plenky,

Internetový obchod - spací pytle - péřové bundy a kabáty - spací pytle Pozáruční opravy - spací pytle Výroba - spací pytle Zakázková výroba, prodej a pozáruční opravy - péřové bundy a kabáty

Ruční výroba: - polštářků - ubrusů - deček.

E-shop s nežehlícími košilemi, které se vyznačují především prvotřídní kvalitou vyráběné ze 100% bavlny. Výhody jsou nejen antipachová a nežehlivá úprava, ale také výběr ze střihů Comfort Fit, Modern Fit i Slim Fit. Dopravné ZDARMA

Prodej - kožešinové výrobky - kožešinové čepice, klobouky, límce, boa Zakázková výroba, prodej - kožešinové výrobky - kožešinové čepice, klobouky, límce, boa opravy a přešívání - kožešinové výrobky