JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba, export a import: - zdravotní matrace - postele a postelové systémy - lamelové rošty - lůžkoviny a příslušenství.

Nabízíme kolekce kufrů, cestovních tašek, obalů na oblečení a další cestovní zavazadla v plastovém a textilním provedení, výlučně značky Titan.

Obchodní dům Včelka, textilní zboží. Široké spectrum zboží pro celou vaši rodinu. Naše nabídka bude stále aktualizována a doplňována a tím u nás naleznete stále nové a nové věci. Nabízíme široké spektrum zboží pro celou rodinu: - vlna Schoeller - hračky - Puzzle - stavebnice - hry - plyšové hračky pro miminka, holky a kluky - ...

Internetový prodej, velkoobchod s oblečením.

Import a export širokého sortimentu zboží. Pro Českou republiku zastupuje několik renomovaných zahraničních výrobců: - Bollé - brýle - Gerber - nože, nářaďové systémy - Hi - Tec Magnum - obuv - Peli - kufry, svítilny.

Zprostředkování prodeje - průmyslové příze - vlněné, pletací, ponožkové, pro vlněné prádlo, funkční a technické, funkční tkaniny - soft - shell pro sportovní a pracovní oděvy

Velkoobchod dětské oděvy a textil. Nabízíme licenční dětské oděvy značek Hello Kitty, Spiderman, Cars, Jahůdka a mnoho dalších. Dále bytový textil pro děti s licenčními motivy. Výrobci, které nabízíme: Setino, Sun-City France a další.

Prodáváme značkové oblečení od značek Armani, Armani jeans, GF Ferre, Ferre Miláno atd. Všechny produkty jsou nabízeny za bezkonkurenční ceny.

Provozujeme online second hand s dětským oblečením z Anglie. Nabízíme kalhoty, trika, bundy, šaty i sukně ve skvělém stavu. Dodáváme také zcela nenošené outletové oděvy.

Prodej pracovních oděvů (výšivka na objednání), obuvi, rukavic a ochranných pomůcek. Nabídka mycích past na ruce, průmyslových saponátů, hygienických potřeb a dávkovačů.

Velkoobchod - podložky z ovčího rouna E - shop - výrobky z ovčího rouna Dovoz, vývoz - spotřební zboží - textil - výrobky z ovčího rouna (podložky, župany, bačkory, ledvinové pásy) - spotřební zboží - bačkory z ovčího rouna - textil - župany z ovčího rouna - ledvinové pásy z ovčího rouna

Textilní a knoflíkářská výroba. Sortiment: textilní součásti pro dětský sortiment textilní součásti pro dětské autosedačky textilní součásti pro dětské kočárky úplety konfekce tkaniny knoflíky oděvy pro sport sportovní oděvy dětské oděvy lůžkoviny

Tradiční pánské zakázkové krejčovství Rexim vycházející z britské a vídeňské střihačské školy. Výroba: - sak - kalhot - obleků - kabátů - košil. Oficiální zástupce firmy Dormeuil-Paris. Velkoobchodní a maloobchodní prodej luxusních látek. Ruční šití pánských obleků a doplňků.

Internetový obchod - dětské oděvy - hračky - kompletní sortiment kojeneckého zboží - hračky - kompletní sortiment kojeneckého zboží - dětské oděvy

Prodej - bižuterie Prodej - čalounické potřeby Prodej - lana - provazy Prodej - nářadí Prodej - textilní galanterie Prodej - sedlářské potřeby

Nabízíme funkční bambusová trička s potiskem, bez potisku, i jako tričko pod košili.

E-shop nabízející hračky a hry pro děti, dětské kuchyňky, dřevěné hračky, autosedačky Romer, kočárky, dětské postýlky, povlečení Matějovský, povlečení do dětské postýlky, dětské oblečení s licenčními motivy Hello Kitty, Spiderman, Medvídek Pú, Hannah Montana a další.

Výroba pracovních oděvů, ochranných pomůcek, pracovní obuvi, brýlí, respirátorů, a rukavic.