JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Maloobchod: velký výběr oděvů nadměrné oděvy do velikosti 54. Nabídka velikostí: oděvy velikostí S-3XL oděvy nadměrné velikosti 48/50 – 60/62. Sortiment: prodej kabáty prodej kostýmy prodej pláště prodej kalhoty prodej kalhot prodej halenky prodej saka prodej sukně prodej sukní prodej trika prodej noční ...

Prodej a výroba módního oblečení značky Taiza. Provoz půjčovny společenských šatů.

Christy.cz je internetový obchod s moderním povlečením, ručníky a koupelnovými doplňky.

Online-oblečení se zabývá prodejem nového a second hand levného značkového oblečení pro každého nabízíme dámské oblečení, pánské oblečení v té nejvyšší kvalitě a garance originality našeho oblečení. Značek oblečení: Nautica, Replay, Diesel, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Adidas a mnoho dalších značek.

MODEVA s.r.o., je česká oděvnická firma, nově konstituovaná v roce 1992, navazující na tradici své ochranné známky, existující od roku 1904. Čím se zabýváme? Zabývá se vývojem a tvorbou-výrobou dámské lehké konfekce v soudobém trendu a stylu. Vlastní návrhářské náměty MODEVA vyvíjí ve vlastním vývojovém pracovišti a dílně, vedle toho ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod a zakázková výroba pracovních oděvů. Veškeré pracovní oblečení - trika, polokošile, mikiny, vesty, bundy, čepice, ochranné pomůcky, obuv. Výroba loga výšivkou či potiskem. Nový katalog 2005.

Výroba a velkoobchodní prodej kožené galanterie.

Nabízíme cestovní zavazadla kožená, plastová a z jiných materiálů. Brašny na notebooky, kufry, tašky, kabelky, aktovky.

Zabývá se dovozem kvalitních, designových a praktických produktů značek BUILT, House of Marley, Marley Coffee, Netatmo, Fltblt, XtremeMac.

Prodej - pásky - peněženky Výroba - tašky - brašny

Od roku 1992 jsme se stali výhradním distributorem firmy CARLTON /Anglie/ pro Českou a Slovenskou republiku. Sortiment výrobků značky Carlton zahrnuje široký sortiment výrobků od zavazadel pro rekreaci a volný čas - troleje, tašky, palubní zavazadla, přepravní obaly na šaty, kosmetické kufříky až po sortiment řady business.

Velkoobchod a maloobchod lékařskými oděvy a textilními doplňky.

Realizované originální návrhy látek ak. mal. Evy Jandíkové. Škála barevných velkých i drobných pruhů. Prodej metráže, hotových ložních povlečení, ubrusů či jiných bytových doplňků v atelieru i přes e-shop. Možnost zakázkového šití. Látky jsou jemné pohmatem jako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.

Navštivte náš e-shop plný smódy pro každou příležitost.Dámská móda za rozumné ceny, pro všechny

Firma se zabývá prodejem: - rozkládací sedací soupravy - polohovatelné postele pro zdravé spaní - čalouněný nábytek - sklopné postele - antialergické přikrývky a polštáře Klinset. .

Brašnářství: -oprava všech druhů obuvi -oprava tašek a batohů -výměna zipů bot -výměna zipů oděvů -vytahování obuvi -opravené boty vám zdarma vyleštíme -výměna prasklých per -opravy bot na počkánído 24 hod -traktorové (pohorkové) podešve -drobný prodej krémů, kartáčů, šněrovadel -kompletní výměna jakékoliv podešve ...

Prodej dámské, pánské a dětské módy.

Internetový obchod - dětské termo prádlo triko, kalhoty, bundy Internetový obchod - dětské termo prádlo triko, kalhoty, bundy Internetový obchod - dětské termo prádlo (triko, kalhoty, bundy, ...)

Jsme přímý dovozce oblečení z Anglie, každý týden nové zboží. Velkoobchodní prodej na váhu s možností vlastního výběru.

Nadměrné oděvy pro ženy i muže. Velikosti až do č.72. Dámské oděvy: - bundy, vesty apod. - domácí oblečení - halenky a trička - spodní prádlo - kalhoty a sukně - košilky a kombiné - noční košile - plavky - pyžama - šaty - župany.

Činnost: - nabídka svatebních a společenských šatů na prodej i k vypůjčení - zařízení kompletní svatby od A do Z „Svatba na klíč“. - dovoz, výhradní zastoupení - francouzské svatební modelové šaty Cymbeline Paris, Emélie Costa Emelie Costa) a jiné - pánské oděvy: - fraky, smokingy, obleky s vestičkou a plastronem - společenské ...

Společnost P-LAB působí na tuzemském trhu jako distributor laboratorního vybavení již od roku 1991. Svou činnost zaměřuje zejména na dodávky potřeb pro laboratoř, tzn. spotřebního materiálu (laboratorního skla, plastiku a pomůcek), zařízení a pomůcek pro dávkování a filtraci, ochranných pomůcek, drobných laboratorních přístrojů, chemikálií a ...