Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekce: - elektrická zařízení. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Činnost technických poradců v oblasti energetiky.

Autorská architektonická kancelář: -projekty, architektura -urbanismus -realizace občanských, administrativních, obytných staveb, rodinných domů -obchodní a prodejní prostory. Komplexně zpracováváme všechny etapy stavebních záměrů od koncepční přípravy, přes jednotlivé návrhové fáze až po realizační dokumentaci a výkon.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti 9001:2001 a enviromentálního auditu ISO 14001:2005. Projektová činnost v investiční výstavbě, generální dodavatel staveb, stavební činnost, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, demolice, opravy, údržba, provádění novostaveb: -bytové, občanské, průmyslové, inženýrské, kostely, sakrální ...

Služby: -odhady a ceny nemovitosti. -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce - inženýrská činnost.

Řízení projektů, realizace staveb a projektování - stavební dozor - projekční činnost - revitalizace na klíč - koordinátor BOZP - odborné a znalecké posudky

Služby: - stavební projekce - projektování staveb - inženýrská činnost - stavební dozor.

Služby: - geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodezie - zpracováním projektové dokumentace ve všech stupních v oblasti dopravních a mostních staveb.

Architektonická, projekční a poradenská činnost: -architektka města Kroměříž -regenerace veřejných prostranství -urbanistické studie -rekonstrukce objektů -občanská a bytová výstavba -návrhy interiérů.

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Projektování staveb. Návrhy a realizacemi staveb, rekonstrukce interiérů, objektů a zahrad.

Tvorba interiérů: - dispoziční řešení - návrh řešení daného prostoru - varianty pohledů - autorský dozor. Zhotovení stavebních výkresů pro stavební ohlášení, stavební povolení nové stavby, demoliční výměr apod. Služby: - návrhy, projekty, případná realizace interiérů, poradenství... - projekty občanské a bytové výstavby ( rodinné ...

Stavební činnost, služby: - stavby rodinných domů a bytových objektů - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - inženýring - stavební projekce

Projektování a realizace specializovaných prací zakládání staveb, Specializujeme se na využití beraněných a vibroberaněných konstrukcí pro založení staveb nebo zajištění výkopů, tryskovou injektáž

Vystavení průkazu energetické náročnosti budovy, pomoc se získáním dotace nová zelená úsporám, kotlíková dotace a projekční činnost.

Činnost: - stavební projekce - projektové práce ve stavebnictví.

Investiční a developerská společnost. Budování a pronájem: - bytové, komerční, kancelářské prostory.

Architektonická kancelář - projekční činnost a moderní přístup v bydlení - konstrukce MIR design, konstrukční systém, který se používá i při hlubinných dolech nebo při stavbě vesmírných stanic, Vám zajistí efektivní bydlení

Společnost Destrea s.r.o. se sídlem v Brně realizuje novostavby, opravy a rekonstrukce objektů, geotechnickou, projekční a statickou činnost včetně stavebního dozoru, a také navrhuje železobetonové konstrukce.

Služby: -architektonické -projektování -architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Služby: -projekty pro stavební řízení -prováděcí projekty -projekty interiéru -dokumentace pro výběr zhotovitele -autorský dozor -spolupráce při dokončení stavby -inženýrská činnost.

Projekční kancelář: - stavební projekce - projektové práce ve stavebnictví - projekce, projekty rodinných domů.

Inženýrská a projektová činnost. Projekce, projektování, projektant inženýrské sítě, inženýrských sítí: -vodovody, kanalizace, plynovody, komunikace.

Služby: - autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - navrhování atriových a pasivních bungalovů v nízkoenergetickém a pasivním standardu se zaměřením na zdravé bydlení.