STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Vypracování projektové dokumentace: - stavby, rekonstrukce železničních dráh - stavby na dráze. Zajištění realizace stavby. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Projekční práce: - stavební - kompletní projektové dokumentace - zpracování dílčích částí projektové dokumentace.

Projekce, projekční práce, realizace: - technické zařízení budov - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - voda, topení, plyn - vodoinstalační práce - topenářské práce - plynařské práce.

Architektonická kancelář. Projekce: - rodinné, bytové domy - hptely a restaurace - administrativní budovy - polyfunkční domy - mateřské a základní školy - stavby pro sport - průmyslové, občanské stavby - urbanismus - inženýrská činnost.

Projekce. Inženýrská činnost. Technická činnost. Projekční činnost v oboru pozemního a dopravního stavitelství.

Projekce a dodávky vodohospodářských staveb. Inženýrské služby.

Zpracování průzkumu energetické náročnosti. Pronájem nebytových prostor. Pronájem chaty.

Energetické audity, koncepce, průkazy energetické náročnosti budovy, odborné posudky k dotacím.

POR Přerov: - projektová činnost - energetické audity - instalatérské práce - energetické štítky budov - průkaz energetické náročnosti budov. Zemní a stavební práce. Bazénové technologie.

Projektová (projekční) a inženýrská činnost: - vodní hospodářství, vodohospodářské stavby - ekologie, ekologické stavby.

Konstrukční a technická kancelář: - projekce konstrukcí ocelových hal - zpracování výrobní dokumentace - dokumentace pro průmyslové lávky, schodiště, potrubní systémy - inženýrské poradenství.

Projektová činnost. Inženýrská činnost. Znalecké posudky. Reality a poradenství. Provozovna: Komenského 449 753 01 Hranice.

Projekční kancelář: - ústřední topení - rozvody vody - kanalizace.

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Projektová činnost, inženýrská činnost. Dodávky technologických částí staveb: - zařízení pro skladování, zpracování, manipulaci s ropnými produkty, bioplynové stanice - servis čerpacích stanic.

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Projekce: -stavební. Inženýrská činnost. Soudní znalec: -ceny a odhady nemovitostí.

Dodávka, projekce: - stavby - vedení staveb a provádění stavebního dozoru.

Statická kancelář. Statika a dynamika stavebních konstrukcí. Konstrukce: - betonové a zděné - ocelové a ocelobetonové - dřevěné. Zakládání staveb a geotechnika. Znalecká a poradenská činnost ve stavebnictví.

Činnost: - geodetické práce - projektová činnost ve výstavbě - projektování pozemkových úprav

Projekce: - stavební - statické posudky - oceňovaní nemovitostí - vyřizování stavebních povolení - stavební dozor.

Projekce: - energetika. - stavby na klíč, inženýrské sítě, kanalizace - Inženýrské stavitelství - primární teplo - rozvod tepla dálkové.