STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: - stavební projekce - architektura

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - kancelářské budovy, sklady, sportoviště - dřevostavby - rekonstrukce - stavební projekce Půjčovna: - stavební stroje a mechanizace

Činnost: - stavební projekce - kompletní stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů

Stavební firma: - výstavba rodinných domů, bytů - výstavba průmyslových hal - rekonstrukce budov Projekční činnost.

Projekce, dodávka, realizace: - železobetonové konstrukce typové i atypické v malém i velkém rozsahu - haly, sklady, sportovní a výrobní haly, zábavní centra, hypermarkety, vícepodlažní školní a nemocniční pavilony, hotely, hromadné garáže.

Projektová činnost v investiční výstavbě. Výkon zeměměřičských činností. Montáž měřidel. Měření emisí, imisí.

Projekty a provádění staveb: - novostavby a rekonstrukce - nízkoenergetické a pasivní RD - kvalitní plastová okna z německých profilů a kování - zděné stavby i na klíč - individuální projekty rodinných domů.

Dodávka, realizace a montáž železobetonových prefabrikovaných mostních prvků, svodidel, protihlukových stěn. Inženýrská a projekční činnost. Výroba a dodávka čerstvých betonových směsí.

Projekce - vodohospodářské a dopravní stavby - objekty prováděné hornickým způsobem

Služby - ekonomické a finanční poradenství - inženýrská činnost ve výstavbě - projektová činnost ve výstavbě

Služby - inženýrská činnost - projekční činnost

Inženýrská činnost. Stavební poradenství. Projektová činnost. Výstavba: - rodinné domy, revitalizace panelových domů.

Statické výpočty ocelových konstrukcí

ATESKO - Ateliér statiky stavebních konstrukcí Komplexní služby v oboru statika a dynamika průmyslových a pozemních staveb. Nezávislé poradenství, stavebně technické průzkumy, statická posouzení, projektová činnost, autorský dozor.

Stavební činnost: - stavby na klíč - hrubá stavba - rekonstrukce - zateplování, termofasády. Stavební projekce. Zprostředkování stavebních řemesel.

Kompletní projekční práce pozemních staveb - rodinných domů, bytových domů, provozoven apod. Zastavovací studie území, návrhy dělení pozemků. Statické výpočty a posudky pro novostavby a rekonstrukce. Energetické výpočty a posudky, enrgetický audit, PENB, průkaz energetické náročnosti budovy. Vizualizace domů a interiérů. Poradenská činnost ...

Rodinné domy na klíč. Montované nízkoenergetické i pasivní dřevostavby na klíč, zděné stavby. Ekonomické stavby. Poradenství, projekty, financování, ukázkové stavby. Prohlídky rodinných domů i rozestavěných staveb.

Projekční kancelář. Vypracování projektové dokumentace: -novostavby, přístavby a rekonstrukce domů, hal, obchodů a provozoven -půdní vestavby, garáže -změny užívání stavebních objektů -zajištění podkladů a vyjádření pro územní řízení, stavební povolení, ohlášení stavby -výpočet výkazu výměr.

Rodinné domy na klíč. Inženýrská činnost ve výstavbě a poradenství v oblasti stavebnictví. Stavební úpravy. Občanské stavby. Projektová dokumentace na klíč.

Stavební a developerská společnost. Výstavba domů na klíč, projekční služby. Hypoteční úvěry. Právní servis klientům. Inženýrská činnost.

Projekce pozemních staveb: -zpracování kompletní projektové dokumentace.

Projekce, projektování: - pozemní stavby. Inženýrská činnost. Stavební dozor, stavební management.

Stavební společnost Navrátil, s.r.o. Provádí: - novostavby, rekonstrukce, přestavby a modernizace staveb - zajišťuje komplexní činnost, včetně projektových a inženýrských služeb - autodoprava v rámci ČR - půjčování stavebních strojů.

Projekční kancelář. Projekce, projektování: -občanské, bytové, průmyslové stavby. -kompletní projektová dokumentace. Služby: -zpracování požárně-bezpečnostního řešení staveb.