STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Stavební projekce Služby: Projekty pozemních staveb, inženýrská činnost, požární bezpečnost, bezpečnost práce (BOZP), požární ochrana (PO)

Projektová činnost ve výstavbě, architektonické studie, dokumentace staveb včetně vyřízení stavebního povolení a činnosti stavebního dozoru, prováděcí dokumentace.

Projekty občanských staveb, rodinných domů a drobných staveb včetně zajištění úředního povolení. Tepelně-technické výpočty staveb (např. Průkaz energetické náročnosti staveb, Nová Zelená úsporám).

Služby: Projekty a realizace nízkoenergetických a pasivních domů.

Stavební firma. Návrhy a výstavba inženýrských sítí.

Dle projektové dokumentace - pro stavby pozemní, vodohospodářské a dopravní - pro novostavby nebo rekonstrukce vypracování výkazů výměr a jejich ocenění - stavební rozpočty Ocenění předaného výkazu výměr Stavební rozpočty jsou zpracovány v programu EUROCALC v cenové databázi dle URS

Komplexní projektová a inženýrská příprava staveb: - vodohospodářských a ekologických - bytových a občanských - plynofikace měst a obcí - městské inženýrství.

Služby architekta. Projekční kancelář. Služby: - projekční práce, projekty - návrhy interiérů - architektonické studie.

-projektová činnost ve výstavbě -technický dozor -inženýrské služby

Projekční činnost v oboru vodního hospodářství.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - projektové dokumentace pro ohlášení stavby - studie stavby - vizualizace - průkaz energetické náročnosti budov. Truhlářská výroba - přístřešky, pergoly, altány, zahradní domky - dveře, okna, zábradlí. Zámečnická výroba - brány křídlové a posuvné, branky, oplocení - ocelové konstrukce - ...

Stavebně historické průzkumy Inženýrská činnost Architektonická kancelář Projekční práce Novostavby - rekonstrukce

Projekční kancelář, projektování: - dopravní stavby.

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Architekt: - řešení interiéru. Stavební projekce: - občanské, bytové stavby.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

Projektování staveb, projekční kancelář: - zaměření pozemku, geodet - projektování pozemních staveb.

Nabízíme komplexní projekční a inženýrskou činnost v oboru pozemních a průmyslových staveb. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních (od studie až po prováděcí dokumentaci). Technický dozor stavebníka . Autorský dozor. Inženýrská činnost. Rozpočty. Pomoc při realizaci staveb včetně zajištění kolaudace.

Služby: - projekční činnost v oblasti vnitřní vodoinstalace, kanalizace a plynoinstalace - inženýrská činnost, rozpočtování

Výstavba a rekonstrukce stavebních objektů, veškeré stavební práce, výstavba dřevostaveb a rodinné domy na klíč. Projekční práce. Stavební dozor.

Činnost: - projekční práce - autorizovaný inženýr

Činnost: - vyřízení stavebního povolení - rozpočty staveb, stavební rozpočty.

Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - stavební dozor - inženýrská činnost - projektová dokumentace - realitní inspektor, prohlídka a zhodnocení stavu nemovitosti.