Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Společnost ELIKO CZ a.s. se zaměřuje na zpracování přípravné i prováděcí projektové dokumentace pro solární a fotovoltaické elektrárny. Vyhotovíme také elektrotechnickou dokumentaci pro bioplynové stanice, průmyslové stavby, elektrické přípojky i občanskou výstavbu. Sídlíme v Plzni. Zpracování přípravné, prováděcí projektové dokumentace pro: ...

Naše firma MIDATECH s.r.o. zajišťuje dodávky fotovoltaických elektráren, elektroinstalací a Smart Home řešení. Služby nabízíme v oboru elektroinstalací a dodávkách fotovoltaických elektráren v rezidenčních objektech. Dále nabízíme zabezpečovací systémy a kamerové systémy.

Stavební společnost: -montované standardní dřevostavby -montované nízkoenergetické a pasivní dřevostavby -nízkoenergetické zděné domy.

Radovan Galmus realizuje: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - videotelefony - systémy pro kontrolu vstupu - fotovoltaické elektrárny - inteligentní elektroinstalace

Výstavba pasivních a nízkonákladových domů ze systémů VELOX a NATURBLOCK, výstavba domů už od milionu včetně spodní stavby. Veškeré práce ve stavebnictví.

Služby: -stavební projekce -inženýrská činnost. Stavební činnost, výstavba: -rodinné domy -bytové domy -nízkoenergetické a pasivní domy.

Fotovoltaické elektrárny na klíč - dodávky, montáže.

Fotovoltaické elektrárny Hybridní měniče napětí Solární elektrárny Fotovoltaické panely Hybridní fotovoltaické elektrárny Ostrovní systémy Solární záložní zdroje Solární FV systémy s akumulací

Využijte energii ze slunce a pořiďte si fotovoltaickou elektrárnu s dodáním a vyřízením dotace na klíč. Naše společnost poskytuje kompletní služby v oblasti solární energetiky.

Sun Riders s.r.o. se specializuje na instalaci fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy. Postarají se Vám o vyřízení dotace a zajistí poprodejní servis.

Dodávky fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy na klíč, vč. administrace dotace a připojení k distribuční síti.

AEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu fotovoltaických elektráren na klíč. Solární panely jsou ekologické, šetří náklady na výdej elektrické energie a hodí se jak pro rodinné domy tak pro firmy.

Gyabra Energy s.r.o.provádí montáž fotovoltaických elektráren na klíč - konzultace, poradenství, projekt, pomoc při vyřizování nutných podkladů až po samotnou dodávku a montáž panelů.

Komplexní stavební činnost: -novostavby, rekonstrukce -stavby pozemní, bytové, občanské -výstavba - rodinné domy nízkoenergetické, pasivní -půdní vestavby -dělící stěny -moderní interiéry (kanceláře, obchody). Prodej, montáž: -střešní okna VELUX -tepelné izolace i s dovozem na stavbu -výroba a prodej hliněných omítek PICAS (hliněné ...

PragmaTech s.r.o. Vám poradí: - s technickým zázemím objektů - vytápění, klimatizace, optimalizace - s dotacemi - s návrhem, projektem, montáží fotovoltaikou

Fotovoltaika. Nabíjení elektromobilu.

Výstavba a rekonstrukce: - inženýrské sítě: - vodovody - kanalizace - ČOV (čističky odpadních vod) - chodníky - dětská hřiště Stavby: - malé vodní elektrárny. Zemní práce.

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

KLIMAKOM ENERGY, a.s. působí v oblasti obnovitelných zdrojů energie, nabízí komplexní řešení v oblasti výroby energie, vytápění, chlazení a vzduchotechniky. Provádí realizace foltovoltaických elektráren, tepelných čerpadel.

Havel elektro s.r.o. je společností, která se již 25let stará o dodání, montáž a vyřízení dotací na fotovoltaickou elektrárnu.

Optimal-Powerenergy, a.s. je společností, která pomocí voltaických zařízení využívá slunce jako zdroj energie. Vypracují Vám kompletní analýzu, on-line monitoring elektrárny.

Vyhledávání a akvizice vhodných pozemků pro výstavbu fotovoltaických elektráren

Poptávky po výstavbě fotovoltaických elektráren a péče o zákazníky. Servis fotovoltaických elektráren. Výstavba, údržba a monitoring.

Jsme malá rodinná firma zabývající se projektováním a stavbou nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb.

Výroba: -krovy -garážové přístřešky - zahradní terasy -pergoly -altány Stavba, výstavba: -nízkoenergetické domy