Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební činnost - provádění staveb - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - bourací práce.

Stavební činnost, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce - montáž sádrokartonu - tesařské a pokrývačské práce - stavba plotů, opěrných zdí

Stavební činnost - dopravní stavby - vodohospodářské stavby - pozemní stavby - ekologické stavby.

Stavební a terénní práce - realizace koupelnových jader - sádrokartonářské práce.

Stavební práce - pozemní a dopravní stavby. Služby - stavební dozor - autorizovaný technik pozemních staveb.

Stavebnictví, zednické práce - bytová výstavba - zateplování domů - obkladačské práce - podlahářské práce.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování - obklady, dlažby - sádrokartonové příčky Podlahářství.

Řemesla, služby - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - zednické práce.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov a bytových jader - zednické práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

Průmyslové stavebnictví - sanace vlhkého zdiva - injektáž - izolační práce - antikorozní povrchové úpravy a ochranné nátěry - sanace a ošetření betonových i železobetonových konstrukcí.

Řemesla, práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské Pila, výroba: - řezivo - prodej palivové dřevo Výstavba: - dřevostavby - srubové domy

Stavební a projekční kancelář: -inženýrská činnost -projektová činnost -provádění staveb -správa a údržba nemovitostí -realitní činnost.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Stavební firma FIMRstav s.r.o. se sídlem v Březové u Sokolova provádí kompletní stavební práce, včetně inženýrských sítí a zemních prací. Stavební práce, výstavba: - bytová i nebytová výstavba - stavební rekonstrukce, koupelny, bytová jádra - stavebně řemeslné práce - fasády - zemní práce - zednické práce - inženýrské sítě. V oboru ...

Zednické a stavební práce - dodávka a montáž plastových a dřevených oken včetně parapetů a žaluzií - dodávka a montáž vchodových a interiérový dveří - dodávka a montáž garážových vrat - fasády - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Stavební činnost-výstavba a prodej bytů: -občanské stavby -průmyslové stavby -vodohospodářské stavby -rekonstrukce objektů -výstavba a sanace mostů.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - půdní vestavby - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - občanské stavby - dopravní stavby - průmyslové stavby - projektová činnost ve výstavbě

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - výstavba bytových, občanských staveb - rekonstrukce objektů - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - projekční činnost

Stavební činnost - revitalizace panelových domů - výstavba nízkoenergetických domů - zateplování.

Stavební činnost - zednické práce - rekonstrukce domů a bytů - bytová výstavba - rekonstrukce koupelen.

Zednictví - výstavba domů a bytů - rekonstrukce budov.

Dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná eurookna - hliníková okna, dveře Práce: - rekonstrukce koupelen - zateplování - zednické práce

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -demolice. HSV: -zemní práce -základy -svislé a vodorovné konstrukce -sádrokartonové konstrukce -omítky, úpravy povrchů. PSV: -izolace -tesařské konstrukce, montáž a opravy krovů -pokrývačské a klempířské práce -ZTI vodovody a kanalizace -vytápění, rozvody ocelové, ...