Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Práce: - zednické - zateplování fasád - malířské práce - sádrokartonářské - obkladačské

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - opravy historických a památkově chráněných objektů - tepelné izolace - projektová a inženýrská činnost - zemní práce.

Truhlářské práce, výroba: - kuchyně na míru - nábytek na zakázku Rekonstrukce bytových jader.

Projekty a realizace: - dřevostavby - srubové domy - roubenky

Technické služby města: -odvoz odpadu, nakládání s odpady -veřejné osvětlení -údržba komunikací -doprava a mechanizace -správa hřbitova -ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Stavební činnost -stavby na klíč -zateplování budov -protiplísňové nástřiky -rekonstrukce bytových jader -vestavby. Práce -zednické, obkladačské -elektroinstalační, vodoinstalační -klempířské, pokrývačské, topenářské -truhlářské, tesařské.

Stavba, výstavba: -novostavby -rekonstrukce -pergoly Služby: -vyklízení prostor Práce: -sádrokartnářské -přestavby koupelen -dlaždičské práce Montáž: -plastová okna -dřevěné okna -žaluzie

Tesařské práce - střešní konstrukce - střechy na klíč - zimní zahrady - pergoly.

Zednictví - zednické práce - rekonstrukce domů - rekonstrukce koupelen.

Zednictví - zateplování domů - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - lité podlahy - sádrové strojní omítky.

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.

Tesařské práce - krovy, střechy na klíč - altánky, pergoly - výroba plotovek. Klempířské a pokrývačské práce. Pokládání dřevěných a plovoucích podlah. Stavební a dokončovací práce - sádrokartonářské práce - izolace. Autodoprava do 3.5 t.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - opravy, zateplování fasád - výstavba rodinných domů

Práce: -malířské -zednické -obkladačské -izolační -rekonstrukce

Zednictví, stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce.

Středisko Truhlárna. Výroba, prodej: -dřevěné protihlukové stěny -sbíjené vazníky -palubkové obklady -altány, dřevěné domky -řezivo -dřevní odpad. Pilařská výroba. Stavební tesařství.

Služby: -správa nemovitostí. -stavební činnost. -dodávky tepla a energie. Autodoprava.

Práce: -zednické -izolační -sádrokartonářské -dlaždičské -rekonstrukce

Veškeré úpravy či opravy v interiéru. Prodej a montáž žaluzií všech typů, shrnovacích dveří, sítí proti hmyzu, textilních rolet, předokeních rolet, atd.,

Výstavba, stavební firma: - rodinné domy.

Práce: -zateplení fasád -zednické práce -obkladačské práce -čištění fasád -rekonstrukce

Stavební, realitní a developerské činnost - provádění staveb - projekce staveb - hypoteční a investiční úvěry.

Práce: - malířské - natěračské