Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - vybavení pro gastronomické provozy - sanitární keramika - obklady - dlažby - okna - dveře - keramické barvy - materiál na dekoraci keramiky.

Realizace, údržba: - energetická zařízení Služby: - diagnostika termokamerou Prodej, montáž: - zařízení pro měření a regulaci

Prodej: - ložiska - klínové řemeny

Tesařství, pokrývačství: -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce -pergoly -krovy -šalování schodů -montáž střešních krytin -montáž střešních oken -sádrokartónové konstrukce -nátěry střech -rekonstrukce historických tesařských konstrukcí. Pronájem: -lešení -střešní výtah.

Výroba: - bytový a kancelářský nábytek - schodiště - dveře

Velkoobchod, maloobchod: - vybavení pro rehabilitaci - vybavení balneoprovozů - lehátka

Zámečnická výroba. Výstavba, montáž, opravy a rekonstrukce technických dopravních a železničních zařízení. Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení. Projektování elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Montáž a opravy telekomunikačního a zabezpečovacího zařízení. Zemní práce.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Práce: - zámečnictví - soustružení - obrábění

Kompletní vybavení: -interiéry -kanceláře. Maloobchod, velkoobchod, splátkový prodej: -nábytek -bytové doplňky -kožené sedací soupravy -kuchyňské linky dle vašich rozměrů včetně elektrospotřebičů -luxusní nábytek -značkové sedací soupravy. Výroba: -bytové doplňky. Přímý dovozce nábytku Polsko, Slovensko.

Navijárna elektromotorů ReMo Převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, opravy el.ručního nářadí, navíjení svářecích transformátorů, opravy svářecích kabelů, opravy svářecích hadic CO2. Zakázková výroba cívek, transformátorů apod.

Prodej: -nábytek -kuchyňské linky a kuchyňský nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -skříně, komody, noční stolky -postele, válendy, matrace a rošty -kancelářský nábytek -jídelní, konferenční a televizní stoly a židle -koupelnové skříňky -shrnovací dveře -bytové doplňky.

Zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce - ocelové kontejnery

Prodej, e-shop - nábytek z masivu - ložnice - sedací soupravy - kuchyně - bytové doplňky - dětský a kancelářský nábytek.

Zakázková výroba: -převodovky -montážních, lisovacích a ustavovací přípravky -strojní součásti, celky z kovu, plastu. Práce: -kovoobrábění -obrábění na NC** strojích -zámečnické -svářečské

Služby: - údržba, oprava komunikací - zimní údržba komunikací Prodej: - posypová sůl - dopravní značky Autoservis. Pneuservis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -motory Briggs&Stratton -elektrocentrály -benzínové tlakové myčky -benzínová čerpadla -sněhové frézy Murray

Výroba: -dřevěné brikety Práce: -soustružnické Služby: -sušení dřeva Velkoobchod, maloobchod: -dřevomateriál

Prodej, e-shop: - paruky - příčesy, tupé

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce

Prodej, maloobchod: -televize -audio -video -satelitní technika -chladničky -mrazáky -elektrické a plynové sporáky. Servis: -veškerá elektronika včetně televizí. Montáže a nastavení: -satelitní -klasické antény.

Prodej, servis - výpočetní technika - elektronika - měřící a regulační technika.

Prodej, servis - počítače - výpočetní technika. Programování, správa sítí.

Služby: - zřizování nových pevných telefonních linek - pobočkové telefonní ústředny - návrh, instalace a správa počítačových sítí - registrace domén, webhosting Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Výroba: -speciální i standardní palety.