Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Čistící a úklidová technika. Vekoobchod, maloobchod, e-shop - suché, mokré vysavače - průmyslové vysavače - úklidové vozíky.

Zámečnictví, nástrojářství.

Strojírenská výroba. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - potrubní systémy Práce: - jeřábnické

Prodej, montáž, servis: - meteorologické systémy pro silniční hospodářství - měřící technika - kamerové systémy

Svářečské práce. Potrubářské práce. Montáž - ocelové potrubí - plynovody. Výstavba a rekonstrukce regulačních stanic plynu.

Paintball. Půjčovna: - lodě - vodácké potřeby - čtyřkolky

Výroba, dodávka, montáž: -pásové váhy -zásobníkové váhy -pytlovací váhy -váhy pro betonárky -plošinové váhy -závěsné váhy -počítací váhy -laboratorní váhy -pásová váha TPV*-350, DPV*-350 -pásové podavače DPP*-10, KPP*-10 -tenzometrické zásobníkové dávkovací váhy řady VN**-41 -pytlovací váhy PV* -vážící a dávkovací ...

Prodej, e-shop - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - výpočetní a kancelářská technika - zvonkové a přístupové systémy.

Prodej, e-shop: - čistící prostředky - kuchyňské potřeby - kancelářské potřeby - nářadí - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby

Soustružení - frézování - vrtání. Broušení a leštění - barevné kovy sanitární armatury, rozdělovače, panty pro nábytkářský průmysl, speciální dílce , včetně zajištění lehkých montážních prací.

Práce: -provádění revizí tlakových nádob -zkoušky těsnosti -ultrazvukové měření stěn nádob -vypracování revizních protokolů -tlakové zkoušky potápěčských lahví

Pronájem, půjčovna: - plošiny Výškové práce Nákladní autodoprava

Činnost: - frézování - soustružení - lisování, svařování - výroba ocelové konstrukce - povrchové úpravy

Výroba: -hotelový nábytek Truhlářství. Kovovýroba.

Zámečnické práce. Služby: -otevírání zámků dveří, aut, trezorů

Kovovýroba, zakázková strojírenská výroba - svářečské práce - zámečnické práce - obráběčské práce - výroba ozubených a řeťezových kol.

Výrobní závod. Výroba, servis: - mobilní lisovací kontejnery - paketovací lisy

Činnost: - CNC soustružení - frézování

Výroba: - vačkové spínače, hlavní spínače, CNC soustružení - solární technika. Výroba průmyslových spínačů a staveništních rozvaděčů. Kompletace a kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání.

Technické služby města: -odvoz odpadu, nakládání s odpady -veřejné osvětlení -údržba komunikací -doprava a mechanizace -správa hřbitova -ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Vývoj, dodávka: - elektronická zařízení - jednoúčelových programovatelných automatů

Zpracování, výroba, prodej: -tvrdokovy -díly ze slinutých karbidů -destičky -kulatina, pouzdra -profilované a zvláštní tvary -broušení průměrů (na kulato), rovinné -elektroerozivní obrábění -letování slinutých karbidů.

Konstrukce i výroba -tlakové nádoby -výměníky tepla -skladovací nádrže a filtry.