Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Záruční a pozáruční servis HP, OKI, EPSON. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž: -výpočetní technika -PC, PC LEO, COMPAQ, HP, IBM, POCKET PC (PDA), tiskárny, notebooky, scannery, kopírovací stroje, modemy -příslušenství a komponenty -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, OSCAR -příslušenství -dobíjecí kupony -digitální ...

Poradenství, plánování, projekce: -gastronomické provozy. Dodávka, montáž, servis: -gastronomická zařízení -provozní inventáře. Velkoobchod gastro nerez: -pracovní stoly -sporáky, fritézy, grily -mikrovlnné trouby, salamandry -konvektomaty, kávovary -výčepní zařízení -nářezové stroje, nože -chladící a mrazící stroje, ...

Služby: - provoz vodáckého tábořiště - půjčovna lodí, raftů a vodáckého vybavení

Nabídka kompletních služeb v oblasti startovacích, průmyslových a staničních akumulátorů. Servis vysokozdvižných vozíků a nabíjecí techniky.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - spotřební elektronika Služby: - technický dozor stavebníka

Výroba, oprava, montáž: -ocelové konstrukce -zařízení pro odprášení průmyslových prachů -drtiče -zařízení pro kamenolomy a pískovny -technologická zařízení -sila, zásobníky -dopravníky řetězové a pásové, redlery. Oprava: -generální opravy důlních zařízení a velkostrojů. Převíjení elektromotorů. Práce: -obrábění ...

Prodej, servis - výpočetní technika. Webdesign.

Činnost: - umělecké kovářství - zámečnictví

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví - termografie - stavební dozor

Velkoobchod, maloobchod: -nářadí -nástroje -dílenský nábytek -zvedací a manipulační technika.

Výroba ocelových konstrukcí, stavebních stolových pil na kamen a kovoobráběním.

Montá, demontáž: - ocelové konstrukce - průmyslové technologie - svařování - zámečnické práce

E-shop - kancelářské potřeby - tiskopisy - razítka - tonery - cartridge.

Strojírenská výroba: - CNC dělení materiálu laserem, CNC ohraňování - zakružování - svařování - obrábění - zámečnictví

Maloobchod, servis: - výpočetní technika Služby: - černobílé, barevné kopírování - tisk do velikosti A3

Služby: - mapové podklady, - geodetické práce ve výstavbě, - určení bodů pomocí GPS, - geodetické práce pro katastr nemovitostí. Prodej: - nivelační přístroje a sestavy, - ruční laserové dálkoměry, - nivelační, rotační a potrubní lasery, - ostatní příslušenství.

Internetový prodej, e-shop: - gastronomické vybavení kuchyní, kuchyňské techniky, nádobí a veškerých doplňků. - vybavení hotelů, výčepů, barů, restaurací a jídelen.

Prodej, montáž, servis: -komunikační systémy -kancelářská technika. Poskytování poradenství.

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, bazar: -gastrozařízení

Prodej a montáž: - kotle, topení, ohřívače a tepelná čerpadla Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské