Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Provádíme údržbu komunikací i veřejné zeleně a odvoz odpadů -pronájem nebytových prostor -správa a evidence hřbitova. Svoz odpadů. Údržba zeleně. Pohřební služby. Údržba komunikací, veřejného osvětlení. Pronájem kontejnerů.

Dodavatel úklidových, skladových a manipulačních vozíků včetně náhradních dílů a příslušenství. Dále prodáváme úklidové techniky -profesionální vysavače, jednokotoučové stroje, extraktory, zametací stroje, čistící a hygienické prostředky a osvěžovače vzduchu.

Již více jak 20 let zajišťujeme: - měření radonu na stavebních pozemcích - radonový index - krátkodobá měření radonu v budovách Stanovení radonového indexu stavebních pozemků. Měření radonu v objektech před rekonstrukcí a kolaudací. Minimální dopravní náklady účtujeme z regionálních center: Česká Lípa Hradec ...

Strojírna, strojírenská výroba: - ocelové konstrukce, - technologické celky, - zásobníky sypkých hmot, - drtiče, - granulátory, - trhačky patních lan, - ocelové mosty a mostní konstrukce, - dopravníky a pasové cesty, - technologie pro povrchové doly a kamenolomy.

Radonový průzkum na pozemcích, měření objemové aktivity radonu v budovách před rekonstrukcí nebo před kolaudací.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Výroba kartonáže z hladkých a vlnitých lepenek: -tvarový výsek, krabice, skládačky, dvouvrstvá lepenka v rolích, lepenky vyšších kvalit. HDPE, LDPE materiály - pytle, sáčky, přířezy. Stretchfolie, bublinková folie. Balící lepící pásky, vázací pásky. Obalový materiál.

Práce: - zámečnické, - svářečské, - autojeřábnické (do 20 t). Výroba: - tlakové nádoby, - plynová zařízení.

Projekce, dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla na klíč.

Stavební práce - instalace plynových rozvodů - údržby, revize a opravy vyhrazených plynových zařízení - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce - dodávka a montáž plastových oken a dveří - topenářské práce, montáž topných těles - zámečnické práce, - výroba ocelových konstrukcí, vrat, bran a plotů.

Výroba: -různé díly z kovu -zpracování a vysekávání plechu -ohraňování -lakování práškovou technikou -svařování včetně montáže výrobků.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Výroba: -kartonáž z hladkých a vlnitých lepenek

Návrh, realizace: - fotovoltaické systémy - zabezpečovací systémy - tepelná čerpadla

Služby: -zahradnické -lesnické -komunální

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - dodávka, správa a údržba telefonních ústředen - vývoj software

Maloobchod: - tonery do tiskáren - náplně do tiskáren

Oprava, servis: -výpočetní technika Služby: -webdesign -internetové připojení

Strojírna. Výroba: - vulkanizační lisy Zakázková strojírenská výroba.

Poskytování bezdrátového připojení k internetu včetně výstavby i správy počítačových sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Vývoj: -ekonomický software -software pro sledování zakázek -software na zakázku, včetně dodávek výpočetní techniky a počítačových sítí. Kompletní uživatelský servis. Komunikace ISDN: -propojování počítačových sítí -dálkový přístup do počítačových sítí -rychlý přístup na internet -školení problematiky.

Prodej, servis: - zahradní a lesní technika zn. Husqvarna

Velkoobchod, e-shop: -prostředky a přípravky pro nehtovou modeláž, -kosmetické přípravky. Provozovna: Maloobchodní prodejna WZ systém s.r.o. Mičurinova 2036, 356 01 Sokolov Otevírací doba: Po - Pá od 8, 00 - 17, 00 hod. V době letních prázdnin Po - Pá od 8, 00 - 16, 00 dod