Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.

Internetový prodej, e-shop: -omlazovací přístroje -masážní přístroje -ultrazvukové systémy -kosmetické přístroje -kosmetika

Maloobchod, servis: - výpočetní technika

Kompletní sortiment pro kamenoprůmysl a stavebnictví. Dodávka, prodej - elektrické ruční nářadí - brusné materiály - lepidla, tmely - diamantové nástroje.

Dodávka, prodej - výpočetní technika. Služby - internetové aplikace - webové stránky, webdesign. Instalace a správa - počítačové sítě.

Prodej a servis v oblasti informačních technologií - kancelářská technika - výpočetní technika. Tvorba jednoduchého webu (forma webové vizitky).

Služby: - prodej a servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - tvorba internetových stránek

Velkoobchod, maloobchod: -redukční ventily pro všechny druhy technických plynů -opravené redukční ventily, svářecí a řezací nástavce -svařovací technika, soupravy, nástavce, špičky řezání, elektrody, dráty, pájky -manometry, hadice, spojky, spony -drátěné kartáče-strojní-ruční -měřidla KINEX-metry, posuvky, úhelníky ...

Výroba, prodej, oprava, servis: - měřící přístroje Kroeplin

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - nábytek masiv - ložnice - předsíně - obývací stěny - dětské pokoje - sedací nábytek.

Výroba: - manipulační technika - ocelové konstrukce

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - drogerie - čistící a úklidová technika - gumové a textilní rohože

Kovovýroba. Výroba: - posilovací stroje - sportovní vybavení

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika

Úklidové služby : - jednorázový, pravidelný, generální úklid - mytí oken, výloh - čištění koberců - čištění sedacích souprav Služby: - deratizace - dezinfekce Půjčovna: - průmyslový vysavač - podlahový mycí stroj - profesionální extraktor

Kovovýroba, kovoobrábění. Velkosériová výroba, hydraulické koncovky pneumatické. Soustružení, soustružené díly na soustružnických automatech. Hydraulika, koncovky hadic. Soustružnické práce: -kusová, malosériová, sériová výroba na CNC strojích.

Internetový obchod, e-shop: - nářadí - měřicí technika - bezpečnostní plomby - zahradnické potřeby - svařovací technika

Maloobchod, prodej: -vstupní čistící systémy -rohože -úklidová technika. Služby: -úklidové -deratizační -pohřební.

Řemesla, služby: - elektroinstalace, elektromontáže - montáž, oprava, servis tepelná čerpadla - vzduchotechnika, klimatizace - montáž, servis