Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Prodej, E-shop: Spotřební elektronika Služby v oblasti BOZP, PO a hygieny -školení -revize -dokumentace -koordinátor pro stavebnictví Sídlo: Klicperova 483, 508 01, Hořice

Cvejn BP a TZ AGENCY, spol. s r.o.: Poskytujeme služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. -komplexní služby: -stálý dozor, dokumentace, evidence, školení, kurzy -revize vyhražených zařízení: -bezpečnost práce -požární ochrana -zdvihací zařízení: -jeřáby, plošiny, stavební výtahy -tlakové nádoby a kotle ...

Montážní práce spojené s požární bezpečností staveb. Služby v oblasti mechanického zabezpečení objektu, zatěsnění oken a dveří a montáž žaluzií a rolet.

Restaurace THT nabízí: -denní menu – výběr ze dvou druhů jídel -denně výběr z deseti druhů hotových jídel -přesnídávkové polévky -široký výběr jídel na objednávku -dortové zákusky vlastní výroby Bufet -přesnídávkové polévky -hotová jídla -rychlé občerstvení – párek v rohlíku, hranolky, langoše, bramboráky Mléčná jídelna -výrobky ...

Prodej, revize: - hasící přístroje a zařízení.

Maloobchod, prodej: - hasící technika - požární vybavení - pracovní oděvy, boty, přilby. Revize: - lana - hasící technika.

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Kontroly (revize), opravy a prodej hasicích přístrojů a hydrantových systémů

Protipožární prostupy Intumex, Hilti, požárně dělící konstrukce - obklady, Knauf, Promat. Kontroly, revize PBZ - protipožárních ucpávek - vyhláška MV ČR č. 246/2001 Sb. § 7 odst. 4. Zakládající člen asociace požární ochrana staveb.

Maloobchod, prodej: - požární technika.

Prodej: - požární vozidla - hasící vozidla - příslušenství - pracovní pomůcky pro hasiče.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární prevence. Revize hasicích přístrojů a hydrantů. Prodej, montáž: - interiérové a protipožární dveře.

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany, školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců, prověrky BOZP, bezpečnostní značení, zpracování dokumentace BOZP a PO, šetření pracovních úrazů.

Firma prodává hasicí přístroje a zajišťuje školení servisních techniků.

Poradenství bezpečnost práce, požární ochrana, vodní hospodářství - ekologie. Služby v oblasti BOZP - zajištění výkonu funkce technika BOZP - identifikace a vyhodnocení rizik práce - stanovení bezpečnostních opatření - vypracování veškeré povinné dokumentace BOZP - školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců z BOZP - šetření, ...

Prodej: - protipožární pomůcky. Požární ochrana.

Služby v oblastech požární ochrany a bezpečnosti práce - školení, zpracování dokumentace PO a BOZP, provádění kontrol, poradenství.

Poradenství a komplexní zajištění služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

Školení: - BOZP - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - hygiena práce - požární ochrana. Zpracování Prohlášení o shodě. Revize: - elektro - hromosvody - hasící přístroje, hydranty - tlakové a zdvihací zařízení. Výkon koordinátora BOZP.

Výroba: - hydranty - požární uzávěry (dřevo, hliník, ocel). Dodávka, montáž, servis, oprava: - požární i nepožární dveře, stěny, okna. Prodej: - protipožárná technika, ochrana - hasicí (hasící) přístroje.

Výroba, velkoobchod, prodej, montáž: - protipožární dveře, stěny, uzávěry - protipožární atypické stěny v provedení kov, dřevo, sklo, různé povrchové úpravy. Prodej: - dřevěné interiérové dveře, dýhované dveře - hasící přístroje - požární prostupy a ucpávky.

Stavební činnost: - zateplování rodinných domů - výkopové práce - zednické a obkladačské práce. Projekce požární ochrany staveb. Střechy: - krytina - klempířské práce.

Služby: -bezpečnostní práce - koordinátor BOZP na staveništi.

Požární ochrana: - dokumentace PO - zpracování dokumentace PO - požární preventivní prohlídky - kontroly stavu PO - požárně bezpečnostní řešení stavby - školení PO zaměstnanců.

Poskytování komplexních služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany.