Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Maloobchodní prodej: -elektrosoučástky.

Oprava: - vstřikovací čerpadla. Seřizování: - vstřikovací motory.

Prodej: - elektromotory, převodovky - frekvenční měsíce, čerpadla - vibrační motory.

Zahraniční obchod. Obchodní služby. Prodej, servis, náhradní díly: - stavební a silniční stroje - malá zemědělská mechanizace - nákladní a speciální automobily - čerpadla betonu - vibrační válce, nakladače, gradery - autobusy, jeřáby, návěsy - cisterny na vodu a ropné produkty - frézy, vysokozdvižné vozíky - dieselové a ...

Dodávka, dovoz, distribuce: - nářadí - stroje pro průmysl - elektrocentrály

Měřící a regulační technika. Opravy, servis, prodej servopohonů: -KLIMACT -MODACT -ISOMACT.

Výroba: - elektromotory, generátory a transformátory.

Výroba, montáž, opravy: - elektrické a elektronické zařízení. Opravy: - elektromotory.

Výroba: - letecké motory - parní turbíny.

Divize Pohony. Dodávka: -elektrické pohony pro použití v energetice, těžebním průmyslu, prostředí s nebezpečím výbuchu. -frekvenční měniče.

Oprava, servis, prodej: - elektromotory do 100kW - elektrické motory - vybrané druhy výměnou - expresní opravy do 10kW - čerpadla kalová, oběhová - transformátory - elektrické magnety, cívky - vířivé pračky - svářečky.

Elektro Moravec - elektroinstalace - montáže a opravy - elektro revize - prodej a převíjení elektromotorů - elektrické vytápění, revize - montáže, údržba, opravy - veřejné osvětlení

Výroba, montáž: - elektrické pohony zvonů. Vhodné pro kapličky, kostely i katedrály. Renovace starých zvonů včetně zavěšení. Dodávka: - nové zvony - dálkové ovládání zvonů - věžní hodiny řízené radiovým signálem.

Výroba, opravy, servis: - elektromotory - čerpadla - transformátory - retardéry - ponorné strojní vibrátory - alternátory - startéry.

Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Motory, generátory a transformátory.

Oprava: -jednofázové a trojfázové asynchronní elektromotory tuzemské i zahraniční výroby -vysoušení elektromotorů a elektrických přístrojů.

Zastoupení ABB. Programovatelné automaty, elektropřístroje.

Prodej: -předokenní rolety -garážová vrata-sekční, lamelová -automatické vjezdové brány -závory -automatické pohony. Vše na dálkové ovládání. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Provoz Zblov Zblov 33 552 03 Česká Skalice mobil 777 666 512.

Prodej, oprava, servis: - diesel motory Perkins, Volvo Penta, Detroit - vstřikovací čerpadla Lucas, Delphi, Bosch, Stanadyne.

Vývoj, výroba, prodej: - pohony - EC motory - Elektronika - Software. Fakturační adresa: Krásnohorské 994 Náchod

Opravy všech typů motorů - LIAZ, RENAULT, KAROSA, AVIA, MULTICAR,

Oprava, servis. -elektrospotřebiče. Prodej elektického nářadí NAREX, PROTOOL. Převíjení elektromotorů, elektromotory. Prodej motorů, motory SIEMENS DUTCHI. Prodej elektrického nářadí a elektrospotřebičů značky ETA. Oprava servopohonů. Revize ručního nářadí a spotřebičů dle ČSN 33 1600. Opravy elektrických spotřebičů: -vrtačky, brusky, ...

Výroba: -zvedacího a dopravního zařízení -zámků a kování -elektromotorů, generátorů a transformátorů -stavba strojů s mechanickým pohonem Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce vyhrazených zdvihacích zařízení. Výroba, montáž a rekonstrukce výtahů a zdvihacích zařízení. Výroba dieselagregátů od 50 kW-1000 kW. Kusová ...

Revize, opravy: - točivé stroje - pístové kompresory - turbokompresory - rootsová dmýchadla, turbodmychadla - turbíny.

Distribuce komponentů pro výrobu kabelových svazků: - Konektory, koncovky - Precizní krimpovací nářadí - Vodiče, kabely - Systémy značení kabelů a vodičů - Prvky pro ochranu a upevnění kabeláží - Teplem smrštitelné tvarové díly a hadice - Precizní relé, stykače, spínače Asembláž konektorů Amphenol dle ...