Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Zámečnické práce, zdvihacích a manipulačních zařízení. Elektrické instalace.

Opravy, údržba: -lékařské přístroje, nástroje -zdravotnické potřeby.

Maloobchod: -železářství -kuchyňské potřeby -sklo a porcelán -ledničky

Chlazení, prodej, montáže, servis: -živnostenské: -hotely -restaurace -prodejny -průmyslové. Mimo čpavkových zařízení. Čištění pivních trubek.

Montáž a revize: -elektro zařízení -slaboproudé rozvody -měření a regulace NN.

Prodej, montáž: - topení, voda, plyn - klimatizace. Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské práce.

Výtahy: -dodávky a montáž -rekonstrukce -generální a střední opravy -prohlídky -revize -revizní zkoušky -komplexní servis -pohotovostní služba.

VÁŽÍCÍ A PRODEJNÍ TECHNOLOGIE Prodej, servis, programování, aktualizace -restaurační, obchodní registrační pokladny -pokladní, restaurační systémy -kamerové systémy -PC systémy, dotykové monitory (propojení systému kuchyň, restaurace, předzahrádky apod.) -vážní systémy -pokladní terminály -dotykové displeje, dálkový ...

Navijárna elektromotorů: -cívky -trafa -nabíječky -eldra. Opravy a revize: -svářecí agregáty. Opravy a servis: -plynové spotřebiče -elektrické spotřebiče -plynové kotle. Revize: -elektrická zařízení třídy A -elektrické ruční nářadí.

Dodávka a montáž: -solární systémy a tepelná čerpadla pro -ohřev TUV, bazénů -podlahové vytápění značek REHAU, HENCO -přitápění objektů -solární kolektory -deskové nevakuované až po trubicové vakuované značek THERMOSOLAR, VAKUSOLAR, VIESSMANN -topné systémy, kotle od všech výrobců, specializace značka VIESSMANN. ...

Opravy: -šicí stroje -broušení nástrojů.

Maloobchod, prodej: -elektromateriál -svítidla -motory -topná tělesa.

Montáž: -měřící technika -regulační technika.

Servis, prodej a oprava: -svářecí technika.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera.

Projekce, montáž, servis, revize: -elektrické požární a zabezpečovací signalizace -kamerové systémy -slaboproudé systémy i pro byty a domky

Montáž, servis, opravy: -chladící zařízení.

Výroba, prodej, opravy, servis: -zařízení pro pilařské a dřevařské provozovny. Výroba: -řetězové a kuželové dopravníky -rozkulovací rampy -dlouhé kulatiny -rozkulovače a dávkovače výřezů -podélné a příčné dopravníky na řezivo -třídiče kulatiny a bočního řeziva -odlučovače odřezků za omítací pily -ruční upínací vozíky ...

Komplexní služby požární ochrany a požární prevence. Služby: -servis, prodej, revize -hasicí přístroje -požární hydranty. Prodej: -prostředky INTUMEX, těsnění proti úniku kouře a hořlavin -CO2* lahve potravinářské a svářecí.

Služby v oblasti bezpečnosti práce - školení BOZP Služby v oblasti požární ochrany Školení - požární ochrana

Opravy - ledničky - chladničky - mrazáky Montáž - klimatizační technika