HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Společnost MONTÁŽE JESENÍK S+G s.r.o. zajišťuje práce: - jeřábnické - natěračské - malířské - klempířské - zámečnické Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely´ - střešní pláště Dodávka a montáž - ...

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Prodej: - počítače a příslušenství - notebooky a příslušenství, brašny - komponenty do počítačů - tiskárny, scannery, kopírky - tonery. Nabízíme: - opravy počítačů - čistění tiskáren.

Činnost: - lepení potahových fólií, autofólií a okenních fólií.

Prodej a servis elektrických lapačů létajícího hmyzu. Prodej náhradních zářivek UVA pro veškeré značky lapačů hmyzu. Návrhy umístění a poradenská činnost. Monitoring létajícího hmyzu a vypracování protokolů záchytů. Měření účinnosti zářivek. Prodej a servis UVC praček vzduchu pro potravinářský průmysl.

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Velkoobchod s obalovým materiálem. Prodej obálek a poštovních tašek, lepících pásek, sáčky, tašky a pytle, fólie, papír, etikety, kartónové krabice, hygienické potřeby.

Výroba, konstrukce: - svařované dílce stavebních, obráběcích a jiných strojů - formovací technika - náročné ocelové svařence - svařované ocelové konstrukce. Výroba a montáž dopravní techniky.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a ...

Distribuce: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefony - čtečky karet - školní tabule - interaktivní systémy - školní pomůcky - příslušenství.

Realizace designových interiérů: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizace koupelny, wellness - 3D vizualizace - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - římské rolety - tapety - sedací soupravy.

Výroba, prodej: - mikrotenové sáčky, pytle, folie - reklamní tašky. Sítotisk. Ofsetová tiskárna. - výroba fólií - výroba obalů pro velkoobchod, maloobchod - recyklace odpadových fólií z výroby.

Společnost ABRAHÁM FRANTIŠEK-OBALY s.r.o. vyrábí obaly z PE, PP, MI (sáčky, tašky, přířezy, pytle) a další.

Prodej, servis, e-shop: -počítače, výpočetní technika - notebooky, tablety - počítačové díly.

Prodej, servis, pronájem: - kancelářské stroje - tiskárny - skenery.

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej veškerého příslušenství nejen pro strojírenské nebo stavební firmy, ale také pro živnostníky a soukromé osoby. V našem e-shopu si vyberete ruční elektrické nářadí a nástroje, brusivo, měřidla, diamantové nástroje nebo frézy. Velkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový prodej: - ...

Návrhy, dodávky a servis v oblasti : - inteligentní elektroinstalace - řízení a regulace vytápění - měření a optimalizace spotřeby energií - ovládání rolet a žaluzií - řízení bazénů a koupališť - prodej software ZWCAD - regionální zastoupení pro ZWCAD - poradenství a konzultace v oblasti CAD software - prodej a servis výpočetní ...

BioBag Czech je dodavatelem kompostovatelných sáčků a dalších produktů vyráběných norskou mezinárodní společností BioBag International pro Českou republiku.

SteelOperation s.r.o. se zaměřuje na pronájem tiskáren, projektorů a prezentační a výpočetní techniky.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

Palety Morava s.r.o. se zaměřuje na prodej, opravy a servis různých druhů palet, paletových ohrádek a gitterboxů.

Flexis22 s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku sáčků, pytlů a plastových obalů.

Společnost MS Technika Pro s.r.o. se zabývá prodejem technických plynů, jako je kyslík nebo helium. Provádíme také plnění, respektive výměnu lahví CO2. Pořídíte u nás také redukční ventily a talkové lahve s technickými plyny. V Prostějově najdete výdejní sklad bez stálé obsluhy.