HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Výroba mobilních domů zahradních a stavebních buněk pojízdných prodejen .Pracujeme rychle spolehlivě Vše dle přání a potřeb zákazníka Více na www.nastavbymeisner.cz

Zabýváme se počítačovými službami pro menší firmy, ordinace, kanceláře a soukromé osoby. Nabízíme komplexní služby včetně dodávky počítačů, tiskáren a další techniky na klíč. Zajišťujeme servis počítačů a mobilní techniky, správu sítí, datové zálohy. Region působnosti Šumperk, Olomouc a jejich okolí.

Společnost Ardent Corp. s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou zábradlí z nerezi nebo jiných kovových materiálů, plastu, skla nebo ze dřeva. Vybrat si můžete z nepřeberného množství provedení, tvaru zábradlí, ale také materiálů, ze kterých je zábradlí vyrobeno. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové, navíc i schodišťová ...

Výkup, prodej, servis, recyklace: -europalety (euro palety).

Ocelové konstrukce - výroba - plošiny, schodiště, nájezdové rampy, nádrže, sušící pec a další. Zámečnická kovovýroba na zakázku - kovové brány, ploty, zábradlí, uzamykatelné klece, sklepní kóje, pergoly, vrata, bezpečnostní mříže, zárubně, poklopy, vchodové přístřešky, potrubí, nerezové regály, reklamní stojany.

Firma Zdeněk Olborth se věnuje zámečnickým, soustružnickým a instalatérským pracem. Zaměřuji se na výrobu zábradlí, ocelových konstrukcí, schodišť a také bran a branek. Dále zajistím veškeré vodoinstalatérské a topenářské práce. Sídlo společnosti naleznete na adrese Hranice VII - Slavíč 18, Hranice. Práce, řemeslo, služby: - zámečník, ...

Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou čističek, septiků, žump a také plastových nádrží. Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod. Dále vyrábíme různé filtry, kořenové čističky, žumpy, septiky, vodoměrné šachty či plastové nádrže. Mezi naše služby dále patří rekonstrukce starých čističek, ...

Zpracování: -plasty. Výroba: -blistrové obaly, obaloviny BLISTR PACK -vinné nálevky. Práce: -balení výrobků do obalů -řezání fólií.

Výroba: - dávkovače léků - dentální dózy na zubní protézy a rovnátka

Firma JOPL s.r.o. se zabývá automobilovým prodejem, servisem i pneuservisem a dopravou. Svým zákazníkům zajistíme vše od náhradních dílů přes autodoplňky, až po pneumatiky. Také je vám k dispozici naše odtahová služba, která vám pomůže v nesnázích v Lipníku nad Bečvou, Přerově i v Hranicích. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - ...

Výroba: - obaly z plastů - sáčky - tašky.

Nabídka nábytku do interiéru. Výběr nábytku z českého internetu.

Marie Zatloukalová se zabývá prodejem drogistického zboží a kadeřnických potřeb. V našem sortimentu naleznete drogerii, kosmetiku, parfémy, vlasovou kosmetiku a kadeřnické potřeby. Velkoobchod, maloobchod: - kadeřnické zboží - drogistické zboží - vlasová kosmetika. Naleznete nás na adrese Helsinská 562/8, Olomouc - Neředín.

Výroba - zakázkový nábytek - kuchyně Výroba - zakázkový nábytek - kancelářský nábytek Výroba - zakázkový nábytek - koupelnový nábytek Prodej - zakázkový nábytek Výroba - zakázkový nábytek - obývací pokoje - ložnice - postele - šatny - vestavěné ...

Společnost MAPTECH s.r.o. sídlící v okrese Olomouc se již více než 20 let zabývá výrobou strojních technologií pro výrobce betonářského zboží, výrobou ocelových konstrukcí a kovoobráběčskými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme formovací techniku pro výrobu betonářského zboží, zakázkovou zámečnickou výrobu, montážní a svářečské práce a také ...

Společnost BSM - kovovýroba s.r.o. jak již napovídá její název poskytuje komplexní služby v oblasti kovovýroby. V rámci naší činnosti se zaměřujeme na výrobu a montáž jednoúčelových strojů, ocelových konstrukcí, interiérových doplňků z konstrukčních, ušlechtilých ocelí a barevných kovů a také technologických dílů a celků. Dále náš výrobní program ...

Výroba: - ocelové konstrukce - ocelové víceúčelové haly a objekty o rozponu od 8 do 60 metrů bez vnitřních podpor - svařené konstrukce včetně opracování.

Společnost PS REVISION s.r.o. z Velké Bystřice zajišťuje čištění nádrže s nebezpečnými chemikáliemi, odpady a produkty ropného původu. Dále provádí revize, ekologické likvidace, vystavení příslušných dokumentů a protokolů, zkoušky těsnosti, nátěry povrchů, výstavbu nových nádrží.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek (obývací pokoje, ložnice, vestavěné skříně, ...)

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově se již od roku 1993 zabývá výrobou obalového materiálu všech druhů a to v různých provedeních a rozměrech. Na našem e-shopu si vyberete zipové sáčky nebo sáčky s lepící páskou a také tašky s reklamním potiskem či bez potisku. Jsme schopni realizovat menší i velké zakázky vynikající kvality.

Nábytek do domu i bytu . Katalog nábytku od předních prodejců v ČR. Najdete u nás nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, dětského pokoje, ale i do kanceláře, nebo na zahradu. Můžete si u nás vybrat klasické, moderní i designové kousky nábytku, které pro Vás vybíráme. Jde o nejzajímavější nabídky na českém internetu.