AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba a prodej průmyslové chemie /spreje. Produkty pro údržbu a opravárenství. Speciální průmyslové a úklidové čistící práce. Výrobky pro motorkáře.

Služby: - lesnická činnost - silniční nákladní motorová doprava - pilařská výroba - pěstitelská pálenice

Účelová zeleň: - zahradní realizace - údržba trávníků a zahrad. Lesní školka. Maloobchod, prodej: - zahradní výpěstky, květiny, ovocné stromy a keře. Provoz: - Zámecká oranžérie. Pískovna: - Pos Baštou 342, Bludov - těžba - písek.

Pilařská výroba, výroba palet, výroba dřevěných obalů, výroba atypických palet

Provozujeme kamenolom a dobýváme a zpracováváme přírodní kamen - ŽULU - vyrábíme: kostky, krajníky, haklíky, kopáky, stavební kámen, kamenné bloky - vyrábíme štěrky a kamenné drtě - řežeme žulu a dodáváme krajníky, dlaždice, obrubníky, schody a parapety

-Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod Slévárenství, modelářství

Pilařská výroba: -řezivo. -palubky. -palivové dřevo.

Výroba: -formy pro odlévání kovů, plastů. -modelová zařízení.

Obalovna. Výroba asfaltových směsí. Recyklace asfaltových a betonových konstrukcí.

Dodávka, prodej: - stavebniny - stavební materiál - písek - štěrk - drť - tmely a omítky. Stavební činnost.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -malířské potřeby -dřevěné uhlí.

Výroba - kovové součástky Výroba - lékařské potřeby

Prodej: - pláště pro hydraulické a pneumatické válce - pružiny. Honování trubek - broušení, obrábění, bronzování Speciální obrábění-hydraulické a pneumatické válce. Výroba: - aluminiové trubky. Speciální obrábění pro strojírny, lisovny.

Prodej, objednávka, expedice: - uhlí, písek, palivové dříví Demolice, zemní práce, autodoprava, návěsy, tahače, Avie 4t a 7t. Přerov, Kroměříž, Olomouc.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

Prodej, eshop: - rašelinové brikety - dřevěné brikety - dřevěné peletky - eko paliva - prodej paliv - solární technika - montáže.

Výstavba: - kogenerační jednotky. Výroba: - elektrická energie - teplo.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Výroba, montáž: - dřevěné příhradové vazníky - kompletní dodávky střešních konstrukcí.

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Dovoz, distribuce: - lakovací systémy a příslušenství - autolaky - nátěrové hmoty - vybavení autolakoven.

Stavba: - dřevostavbyvýroba - pergoly - altány - garáže. Výroba: - nábytek na zakázku - podlahy - vnitřní a vnější dveře - schodiště. Provozovna: Tvarůžkova (STK) Rožnov pod Radhoštěm.

Provoz velkoobchodu s barevnými kovy a surovinami.