AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.

Výroba dřevěných výrobků.

Barvy laky Podolák Ivan Maloobchod: - barvy - laky - malířské potřeby. Tónování barev.

Výroba: - pilařská - obaly z plastů. Impregnace dřeva.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Dřevovýroba. Pilařská výroba. Sušení a impregnace dřeva.

Pila. Pořez, prodej: - dřevo - řezivo.

Prodej: -hutní materiály -uzavřené čtyřhranné ocelové profily -praporkové profily -trubky -válcovaná tyčová ocel -tažená tyčová ocel -nerezové materály -ocelový profilový systém JANSEN.

Distribuce, prodej výrobků firmy Ambersil Limited: -technické spreje a chemické přípravky pro elektroniku, elektrotechniku, výpočetní techniku, strojírenství atd. (výrobky pro čištění a mazání, výrobky proti korozi, pro detekci, výrobky pro svařování, lepidla ve spreji). Distribuce, prodej výrobků italské firmy BTicino: ...

Dřevovýroba: - řezivo, přířezy - dřevěné polotovary pro výrobu nábytku a hraček - nábytek - palivové brikety. Prodej: - sušené řezivo. Pila: - zpracování kulatiny. Prodej hutního materiálu.

Autolaky Glasurit JK TOP- LAC - Glasurit - autolaky - lakýrnické pomůcky a zařízení - stříkací pistole - elektrické a vzduchové brusky. Kompletní dodávky, montáž a školení: -autolakovny -stříkací boxy Durst.

Plnírna propan butanu. Prodej, plnení: -propanbutanové láhve.

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Prodej: - řezivo pro konstrukce krovů - stavební řezivo - hoblované řezivo na altány, pergoly, garážová stání - lešeňové podlážky - odřezky na topení - tyčky ke stromečkům, rajčatům. Stolařská výroba, dřevovýroba.

Správa nemovitostí v majetku města. Provozujeme: - městské lázně - víceúčelová hala - zimní stadion - aquapark Koupelky - městské tržiště. Výroba a distribuce tepla.

Zpracování kamene. Provádění zemních prací.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Dodávka: - přírodní kámen pro interiéry a exteriéry. Montáže: - dlažby, obklady, obrubníky.

Prodej: - kompletní lakovací sortiment - lakovací materiály PPG - letecké barvy a těsnící tmely - těsnící a lepící tmely - průmyslové lakovací barvy.

Výroba: - řezivo max.délka 12 m - dřevěné krovy - půdní vestavby - pergoly. Práce: - tesařské - pořez kulatiny max.průměr 65 cm na katru RP 65.

Prodej: - palivové dřevo a brikety - topení (kotle, krby, vložky).

Uhelné sklady. Prodej: -uhlí.