AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Prodej, import, export Dřevařské polotovary a výrobky: - eurohranoly okenní i dveřní, fixní i napojované - PUR desky překližkové všech dřevin a tlouštěk - překližky vodovzdorné pro stavební truhlářskou výrobu.

Výroba hmot pro: - lité průmyslové podlahy - ochranné antikorozní a protichemické nátěry a izolace - potravinářské zdravotně nezávadné nátěry - izolace mostů. Aplikace: - průmyslové podlahy - antichemické, antikorozní, ochranné nátěry.

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Výstavba inženýrských sítí: - kanalizace - plynofikace - vodovody a čistírny odpadních vod.

Prodej, montáž: - krby - komíny - příslušenství ke krbům - biopalivo.

Opravy, revize, údržba: -městské vodovody a kanalizace. Výroba, dodávka, rozvod: -pitná vody. Odvádění: -odpadní vody. Prohlídka: -kanalizace TV kamerou. Čištění: -kanalizace tlakovým vozem. Detekce: -úniky vody. Vyvážení: -odpadní jímky-septiky. Laboratorní rozbory vody. Nepřetržitá pohotovostní služba: -tel.: 840 668 ...

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Výroba: - klempířská - plechy: - pozinkované - hliníkové - měděné - vlnité - tvarované - vikýřová okna. Dělení kovových svitků na požadovaný rozměr.

Obchodní firma s chemickými surovinami se stálými dodavateli a odběrateli.

Služby: -provozování vodovodů a kanalizací na Olomoucku, Prostějovsku a Zlínsku. Dispečink-ohlašovna poruch 24 h denně: -tel.:840668668. ZÁKAZNICKÁ LINKA: 840668668.

Výstavba inženýrských sítí: - kanalizace - vodovody . TZB: - vnitřní vodovod, plynovod - zdroje tepla - ústřední vytápění - vnitřní kanalizace. Zámečnictví, výroba a montáž: - ocelové konstrukce.

Výroba technických dílů z pryže a plastů: - pro automobilový, zbrojařský a strojírenský průmysl. Technologie: - vstřikování plastů - RIM vstřikování - lisování, vstřikování pryže. Díly: - silubloky, manžety, kladky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -profilový materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -profilový materiál.

Prodej: - pevná paliva (uhlí, brikety, koks) - palivové dříví do krbu - dřevěné brikety - dřevěné uhlí - stavebniny (stavební materiál, písek) - zemní práce bagrem (bourací, výkopové) - nákladní autodoprava.

Protikorozní ochrana: -za použití povlaků plněných skleněnými vločkami, používaná především v: -chemii -petrochemii -energetice -vodohospodářství.

MORAGUM. Gumárenská, plastikářská výroba. Výrobky z technické pryže a pryže s kovem. Výroba vstřikovaných výrobků z materiálu teflon.

Doprava, rozvoz, prodej: - uhlí: - suché, kvalitní, hnědé Ledvické uhlí z Dolu Bílina - Ořech 1, Ořech 2, Kostka a Koks.

Uhelné sklady. Prodej: - palivo, topivo - uhlí - koks - palivové dříví.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky DUFA - nátěrové hmoty - malířské potřeby - fasádní a dekorační nátěry - materiály k renovaci - nátěrové hmoty na dřevo, podlahy a střechy.

Služby: - čištění odpadních vod.

Prodej: - pevná paliva - dřevěné brikety. Centrála: - Leštinská 978/34, Zábřeh, tel. 583 411 069.

V+V stolařství Stolařství-pila: -výkup a pořez kulatiny. Výroba a prodej: -pilařské výrobky -výroba nábytku -geodetické kolíky.