AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Kamenolom. Výroba: - drcené kamenivo.

Prodej: - plastové materiály - hliníkové profily - zatravňovací dlažba.

Rostlinná výroba, pěstování: - potravinářská pšenice, sladovnický ječmen, cukrovka, luskoviny, mák, hořčice, krmné plodiny - osiva obilovin, olejniny a trávy. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot, produkce mléka - prasata. Mechanizace: - sklizňové práce-sečení, lisování sena a slámy do balíků. Provoz Plasty Mladeč: - výroby, prodej ...

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Pila. Práce: -truhlářství. Výroba, prodej: -řezivo.

Dovoz: - mramor, žula, onyx, travertin. Výroba: - mramorová mozaika - dlažby - obklady - obložení schodů a krbů - parapety - kuchyňské a umyvadlové desky - dekorativní doplňky.

Poradenská a konzultační činnost v energetice a ekologii.

Výroba: - zpracování přírodního kamene - těžba a zpracování žuly (granitu).

Uhelné sklady Prodej: -uhlí -pevná paliva.

Výroba: - plastové spotřební zboží pro domácnost. Zakázková kooperační výroba: - vstřikování technických výlisků z plastů pro ostatní odvětví průmyslu.

Pronájem, půjčovna, půjčování: - montážní (vysokozdvižné) plošiny pro (klempíře, malíře, štukatéry, montážníky konstrukcí) T148 MP 27, Š706 MP 20, Multicar. Práce: - výškové - montážní - opravy fasád a střech, nátěry - mytí skleněných výplní na nepřístupných místech - ořezy, kácení stromů. Prodej: - materiál na výrobu ...

Vodohospodářská společnost. Výroba, dodávka: -pitná voda.

Maloobchod, prodej: - tuhá paliva - uhlí, koks.