AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Provozování vodovodů a kanalizací.

Nabízí specializovaný prodej nátěrových hmot. -veškeré běžné barvy, laky a ředidla pro hobby a průmysl Univerzální akrylové venkovní barvy ETERFIX od fy BIOPOL, omítky a fas. barvy JUB, Rokospol, Ekolak.Interiérové barvy, stěrky, tmely, stav.lepidla, hydroizolace.Speciální NH pro průmysl.nátěry. Velkoobchodní zastoupení fy.ROKOSPOL ...

Velkoobchod: -chemické suroviny. -pojiva. -pigmentové saze. -hliníkové prášky. -fungicidy. -optické zjasňovače. -anorganické pigmenty. -skleněné obaly. -plechové obaly. -polyethylénové obaly, kanystry. -ocelové sudy.

Výroba, prodej: - stavební řezivo - kulatina - krovy - zahradní nábytek.

Dovoz, prodej - překližované desky březové, vodovzdorné s povrchovou úpravou, truhlářské - palubky - spárovky - překližky - březové postelové lamely, bočnice

Specializujeme se na dodávky elektřiny a plynu fyzickým a právnickým osobám na základě monitoringu odběrných míst. Zajišťujeme lokální distribuční soustavy pro obchodní centra a logistické areály. Služby v oblasti elektroenergetiky: - expertní analýzy a energetické audity - poradenství v oblasti dosažení úspor v nákladech za odběr ...

Prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické

Technologie úpravy nerostných surovin: - uhlí - komunální odpad.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Projektování elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů, baterií, kabelů, vodičů a televizních antén -Velkoobchod -Poskytování technických služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Návrhy, realizace: -bytové i kancelářské interiéry na klíč Dodávka, prodej, maloobchod: -dřevěné a dřevoplastové terasové, fasádní a plotové systémy -Homapal a výrobky z něj -nábytkek značek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Stavební práce: -zděné i dřevěné stavby -stavby na klíč -rekonstrukce -tesařství -klempířství a pokrývačství -zednictví -izolace Zelená úsporám. Pořez a prodej: -dřevo

Chemická výroba: - Chelatační činidla - EDTA – SYNTRON B 39 % roztok - pro výrobu čistících a pracích prostředků - pro textilní průmysl - pro papírenský průmysl - úprava a čištění vody - pro úpravu kovových materiálů - pro chemický průmysl - strojírenský průmysl - SOLAKRYL - akrylátové pryskyřice ...

-Velkoobchod a maloobchod. -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. -Zprostředkování obchodu a služeb. -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin. Klempířství a oprava karoserií.

Prodej: produkty - uhlí, brikety, štěrky, písky a palivové dříví nákladní automobilová doprava

Prodej: -hutní materiál. -trubky, plechy. -betonářská ocel. -traverzy. Práce: -zámečnické. -svářečské. Tel.: 724027495

Výroba: -plastové obaly. -plastové láhve. -preformy.

Zpracování: -polymerní kámen. -umělý kámen zn. CORIAN, STARON, HI-MACS, KERROCK A, CORRALIT, AVONITE. Výroba: -kuchyňské, koupelnové desky. -obklady stěn. -výroba nábytku s doplňky z umělého kamene.

Vytlačování plastových trubek a profilů. Výroba, prodej: -trubky z PPRPE, PC -profily pro vnitřní použití elektroinstalační lišty krycí desky pro ochranu kabelů kanál s víkem pro ochranu a uložení kabelových rozvodu -směsi a granuláty -vstřikovací a vytlačovací stroje.

Nabídka pohonných hmot, olejů a maziv pro osobní i nákladní automobily. Prodej průmyslových a leteckých paliv a maziv.

Nabídka pohonných hmot, olejů a maziv pro osobní i nákladní automobily. Prodej průmyslových a leteckých paliv a maziv.

Obchodování, velkoobchod: - feroslitiny, - nikl, - kobalt, - mangan. Výhradní distributor kazašské společnosti Kazchrome.