AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Míchání: -barvy. Služby: -reklamní grafika -potisk textilu -barevné kopírování.

Výroba: - klempířské systémy, - balkonové lišty, parapetní systémy.

Návrh, výroba, montáž, dodávka: -dřevěné příhradové vazníky -konstrukce ze dřeva -haly, domy, sklady, jízdárny

Velkoobchod, export, import, prodej: -hutní materiál z nerezové oceli -nezezová ocel -součásti nerezových potrubních rozvodů -hadice pro potravinářský a chemický průmysl.

Maloobchod, prodej, e-shop: -plastové formy na výrobu zámkové dlažby -poštovní schránky

Výroba schodišť, dřevovýroba a montáž..

Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební chemie -izolace -obklady a dlažby -hutní materiál -cihly -sádrokartony -pletivo -strešní krytiny Půjčovna: -stavební technika -zahradní technika

Služby: -kontejnerová doprava Velkoobchod, maloobchod, prodej: -písek -kámen

Výroba a prodej součástí pro hromosvody a uzemnění v zinkovém, měděném a nerezovém provedení. Prodej: - klempířské prvky a plechy. V naší prodejně ve Zvoli u Prahy najdete zboží stále skladem. Nářadí a potřeby pro: - klempíře - řemeslníky

Prodej - drogerie - kosmetika - parfémy - čistící a úklidové prostředky - barvy, laky - lepidla, tmely

Práce: -vstřikování plastů. Výroba: -nástoje, formy na vsřikování plastů.

Výroba: - hliníkové profily pro autoklimatizace - hliníkové víceúčelové trubice do výparníků a kondenzátorů pro klimatizace do aut

Služby: - uhelné sklady - autodoprava - písky.

Prodej - truhlářské a stavební řezivo - OSB desky, palubky, plotovky - fošny, latě, prkna - štípané palivové dřevo - spojovací materiál, vruty, kování - nátěrové hmoty

Prodej, autorizovaný distributor - průmyslové technologie pro automobilový, letecký, železniční a lodní průmysl - prvky pro lepení, izolování, ochranu, broušní, leštění, čištění - samoregulační topné kabely - termoizolační hmota - elektropříslušenství

Výroba, prodej: -pásová ocel válcovaná za studena -oceli k cementování -oceli k zušlechťování -oceli na pružiny a další použití.

Výroba, prodej: -pásové oceli válcované za studena z ocelí -hlubokotažných -konstrukčních -uhlíkových -legovaných -nerezových -speciálních.

Prodej - brusivo Prodej - hutní materiál Prodej - nářadí Zámečnictví, výroba - ocelové konstrukce, tepelné zpracování Provozovny: Grunta 44 (okr. Kolín) Hlízov 1 (okr. Kutná Hora)

Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - nákladní auta. Prodej: - pohonné hmoty, PHM.

Prodej a e - shop - barvy pro airbrush - potřeby pro airbrush pistole, kompresory, barvy, šablony, řezací plotery Kurzy - airbrusch - potřeby pro airbrush (pistole, kompresory, barvy, šablony, řezací plotery, ...)