AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Poskytovatel služeb v oblasti přenosu tepla.

Zakázková úprava a zpracování italského mramoru

Výroba, rozvod: - elektřina, plyn, pára a teplá voda.

Čerpací stanice, benzínová stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - dálniční známky. Nabídka občerstvení ve vlastní restauraci.

Provoz čerpací stanice, benzínové stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - autopříslušenství - autodoplňky.

Čerpací, benzínová stanice K-OIL. Maloobchodní prodej: - pohonné hmoty - autokosmetika - motorové oleje -autopříslušenství - doplňkově denní tisk, časopisy a tabákové výrobky. Automyčka, myčka pro osobní i nákladní automobily.

Výroba, prodej: -textilní barvy na bavlnu, vlnu -mořidla na dřevo-vodová, lihová, dispersní, rustikální(postaršovač) -barvy na kůži -akrylátové barvy na dřevo, na dětský nábytek, na malování, na textil, obuv, na hrany kůže -akrylátový šeps pro výtvarníky -lepidla akrylátová

Čerpací, benzínová stanice. Prodej: - pohonné hmoty.

Velkoobchod a maloobchod okrasných valounů a lomového kamene do zahrad.

Zpracování - polyuretanové a polyetylénové pěny Výroba - tvarované výplně obalů pro křehké zboží skleněné figurky, sklo a porcelán

Nástrojárna. Nástrojářství. Výroba: - nástrojů vlastní konstrukce. Zámečnictví. Zámečnické práce: - obrábění kovů - elektroerozivní obrábění. - broušení - frézování - soustružení - ohýbání - lisování a nástřih materiálu, Výroba: - technické textilie.

Prodej, instalace, montáže, servis, opravy: - klimatizace - průmyslové chlazení - tepelná čerpadla. Služby: -plnění - propan butanové lahve.

Velkoobchod, prodej: - pohonných hmot. Pohonné hmoty - nafta a benzín. Palivo je kvalitní a splňuje všechny předepsané normy. Zajišťujeme distribuci paliva po celé ČR.

Dřevovýroba, montáž: - balkónové zábradlí, - alpské balkóny, - schodiště, - ploty.

Nabízí: - demontáže technologických zařízení a výkup materiálu z těchto zařízení - výkup vyšrotovaných aut, vagónů atd. - výkup železného i neželezného kovového odpadu - odvoz většího množství zajistí možnost přistavení kontejneru - výkup od podniků, zemědělských družstev i od fyzických osob - výhodné výkupní ceny - prodej ...

Výstavba, dodávka, prodej: - gabionové ploty. Zahradnictví. Prodej: - okrasné kameny, solitéry. Návrhy, realizace. - zahrady.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Firma zpracovávající dřevo nabízí: Výroba stavebního a truhlářského řeziva. Pilařské zpracování dřeva.

Společnost IT Bohemia s.r.o. byla založena v roce 1996 se specializací na velkoobchod s ocelovými plechy. Kromě centrály v Plzni je obchodní činnost zajišťována společnostmi IT Bohemia Praha a IT Bohemia Ostrava. V současné době je základním předmětem podnikání skupiny obchod s kompletním sortimentem hutních výrobků (plechy, profily, trubky ...

Prodej pohonných hmot.