AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zabýváme se obchodem s asfaltovými hydroizolačními materiály, poradenstvím v oblasti hydroizolací, odborným poradenstvím v oblasti procesu certifikace, výroby, technologii a modernizací výrobních zařízení na výrobu asfaltových hydroizolačních materiálů.

Prodej - truhlářské řezivo Výroba - řezivo - stavební - hoblování - impregnace - sušení - plotovky Pořez vlastní kulatiny Prodej - palivové dřevo

Výroba, prodej: - chemické materiály pro výrobu betonů a malt - materiály pro povrchovou úpravu stavebních konstrukcí - přípravky užitkové chemie - fasádní barvy - nátěry na dřevo, kov - lepidla - veterinární přípravky - bazénová chemie - přípravky proti hmyzu - ochrana dřeva - stavební chemie Zkušební laboratoř Správní ...

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.

Vodohospodářské služby: -zásobování obyvatel pitnou vodou -odvádění a čištění odpadních vod. Prodej: -vodoinstalačního materiálu.

Služby v lesnictví: -správa lesů -pronájem lesů -výkup dřeva -pěstební a těžební práce -výkup pozemků -změna struktury zemědělských ploch zalesněním. Pila, dřevovýroba (Pila Štípoklasy): - Štípoklasy 60, Kutná Hora tel. 777 266 702 email: pila.stipoklasy@tiscali.cz.

Prodej, maloobchod: - barvy - laky - lepidla. Míchání barev.

Výroba: - technické vstřikované díly u termoplastických hmot pro automobilový průmysl - upevňovací prvky.

Dříve Kaučuk, a.s. Výroba: -syntetický kaučuk. -polystyrenové plasty. -XPS deseky.

Potřebujete kontejnerovou přepravu či odvézt suť? Kontaktujte nás! Naše společnost nabízí kontejnerovou dopravu, prodej sypkých materiálů, odvoz suti, služby obyvatelstvu, odtahovou službu. Dále nabízíme prodej - písky, štěrky, sutě a uhlí. Zabýváme se taktéž bagrování a úpravami terénů. Skládání uhlí pásem.

Dodávky technologických celků pro výrobu plastů, lisy, vstřikolisy aj. Výroba a návrhy forem pro lisování plastů. Zakázková výroba výrobku dle dokumentace/vzorku. Inspekce a dovoz zboží. Velkoobchod s elektromateriálem. Prodej svorek pro energetické sítě do 35kV. Prodej a instalace suchých, měděných nízko-ztrátových transformátorů.

Velkoobchod: -hutní materiál -stavební železo. Stavba ocelových konstrukcí. Zprostředkování výrobních kooperací.

Čerpací stanice pohonných hmot.

Dodávka, prodej, sklad: - tažené, opracované tyče - konstrukční, uhlíková, automatová, legovaná, nerezová, tažená, loupaná, válcovaná - speciální profily - příslušenství pro vinice. Držitel Certifikátu ISO 9001.