Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Oblastní charita Vyškov: - zajištění pečovatelských a ošetřovatelských služeb - nabídka terapií, které podporují sociální integraci seniorů nebo zdravotně postižených lidí.

Výchovný ústav pro mentálně postižené děti a mládež.

CANIS-HIPO-LAMOTERAPIE, o.p.s. se zaměřuje na pomoc dospělým a dětem s postižením formou animoterapie.

Domov pro seniory -penzion, domov důchodců -domov sociální pomoci.

Domov důchodců. -domov pro seniory -domov se zvláštním režimem -poskytování služeb sociální péče

Terapeutická komunita: - zařízení pro dlouhodobou léčbu drogově závislých - chraněné bydlení, skupinová a individuální terapie. Občanská poradna: -právní, sociální, rodinné poradenství - protialkoholní ambulantní program.

Jsme nevládní nezisková organizace. Prosazujeme globální rozvojové vzdělávání do škol i mimo ně, zasazujeme se o odpovědnost firem v jejich dodavatelském řetězci a propagujeme fair trade jako účinnou podporu chudých pěstitelů a řemeslníků ze zemí globálního Jihu. Máme specializovaný fairtradový obchod (obchod.nazemi.cz), který nám pomáhá ...

Posláním Občanského sdružení ÚRAZ z Brna je pomoc s vyrovnáním úrazů poškozených a jejich blízkých vč. následků a vyřídit odpovídající odškodnění. Zajišťujeme maximální odškodnění úrazů v zaměstnání, ve škole, při dopravní nehodě, poradíme Vám s odškodným skrz úrazové pojištění.

Občanské sdružení Logo z.s. se zaměřuje na pomoc s osobám s poruchami komunikace a hybnosti.

Za Sluncem z.s. provozuje dům s pečovatelskou službou na zámku v Borotíně u Boskovic.

Ústav sociální péče pro zdravotně postižené.

Sociální služby - osobní asistence - odlehčovací služby Občanské sdružení Pořádání - kulturní a společenské akce Pořádání - rekondiční pobyty pro zdravotně postižené - kulturní a společenské akcesociální služby - osobní asistence - odlehčovací služby.

Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s. se zaměřuje na sociální rehabilitace a tlumočnické služby.

SPONDEA, z.ú. se zaměřuje na pomoc dětem a dospělým, kteří mají problémy s domácím násilím a ovládáním vzteku.

Služby: - sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi - sociální rehabilitace.

Státní okresní archiv Brno-Venkov. Archivace dokumentů, písemností.

Okresní státní archív. Blansko, Boženy Němcové 1a tel.:516419837. Detašované pracoviště: -Boskovice, Velenova 3 tel.:516453234.

Státní okresní archiv, činnost: -písemnosti a doklady vzniklé z činnosti úřadů, jejichž sídlo nebo působnost se vztahuje nebo se vztahovala na území okresu-materiály státní, politické, justiční a finanční správy, samosprávy, spolků, politických stran, škol, některých podniků, far* a osobní fondy vynikajících místních ...

Moravský zemský archiv: -archiválie, písemnosti, doklady dřívějších státních a samosprávných orgánů, podniků, firem -podnikové archivy. Pobočky: -Brno, Koliště 13 tel.:545247301