Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Společnost DUKO s.r.o.poskytuje komplexní řešení náhradního plnění v roce 2023 na klíč všem našim partnerům i novým zákazníkům. Neváhejte nám své potřeby náhradního plnění sdělit, a my Vám navrhneme optimální řešení pro Vaši společnost.

Revenium, z. s. se zaměřují na podporu osob se zdravotním postižením a jejich propojení se zaměstnavateli a podnikatelským sektorem.

Obecní úřad. Počet obyvatel 2850. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1196. V obci je velká tradice vinařství, víno, vinice, vinné sklepy: -matrika -pošta -sbor dobrovolných hasičů -knihovna -hudební spolky -sportovní zařízení, areál -ZŠ, MŠ, Základní umělecká škola -dům s pečovatelskou službou -zdravotní středisko -lékárna.

Asociace elektromobilového průmyslu se zaměřuje na elektromobily, které jsou šetrné k životnímu prostředí oproti spalovacím motorům.

Občanské sdružení: - nestátní, necírkevní, nezisková organizace s humanitárním programem .

Společnost pro ranou péči, pobočka Brno se zaměřuje na pomoc a podporu ohroženým dětem, dětem se zdravotním postižením a jejich rodinám.

Sdružení PRO podporu dětem a mladým lidem v nepříznivé životní situaci.

Domov pro seniory. Služby: -ubytování a stravování -poskytování základního sociálního poradenství -pomoci při zvládání běžných úkonů péče o osobu uživatele, při osobní hygieně příp. zajištění podmínek pro osobní hygienu -lékařská péče -rehabilitační péče -kulturní, zájmové, aktivizační a sociálně-terapeutické ...

Občanské sdružení. Komplexní péče o seniory: - Domov Santini, Křtiny 20 tel.: 731736321 kucova@lumina.cz Konzultace a schůzky pouze ve sjednaném termínu. Sesterna: tel.: 516 415 845 sesternakrtiny@lumina.cz - Domov pro seniory Norbertinum Nopova 86/88 615 00 Brno - Židenice tel.: 725524746, 548210114 ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 1406. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1235. Kultura a služby: -matrika -sbor dobrovolných hasičů -pošta -přírodní amfiteátr -MŠ, ZŠ -koupaliště, hřiště, tělocvična -myslivecké sdružení, zahrádkářský svaz -tradice, folklór - pálení čarodějnic, hody, tradiční ostatky. Památky: -kostel sv. ...

Domov pro seniory Nopova, příspěvková organizace nabízí sociální služby klientům nad 65 let. Naše zařízení poskytuje ošetřovatelskou péči seniorům, kteří již nadále nemohou setrvávat ve svém domácím prostředí a potřebují pomoc při každodenních činnostech. Domov je rozdělen na dvě budovy. Budova A je pětipodlažní, disponuje dvoulůžkovými a ...

PRÁVO NA ŽIVOT z.s. provozuje domov pro seniory a domov se zvláštním režimem.

Cílem domova je podpořit soběstačnost klienta, poskytovat odborné sociální a ošetřovatelské služby, respektovat klientovy potřeby, umožnit udržování kontaktu s přirozeným prostředím, získat důvěru klienta a zajistit jeho spokojenost.

Domov pro seniory. Poskytování sociálních a zdravotních (ošetřovatelských) služeb, podporování soběstačnosti seniorů a umožnění prožití plnohodnotného, aktivního a důstojného života ve stáří těm seniorům, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby a nemohou žít ve svém přirozeném prostředí.

HCLi o.p.s. se zaměřuje na pomoc a podporu mládeže ohroženou sociálně patologickými jevy a mládeže opouštějící ústavní zařízení.

Nezisková organizace poskytující sociální služby klientům se závislostí na alkohol.

Výchovný ústav, střední škola a školní jídelna.

Obecní úřad Nový Šaldorf-Sedlešovice. Znojemská vinařská obec. Počet obyvatel 1099. Prokazatelné stáří obce se datuje od 11. století, ovšem první zmínka pochází teprve z r. 1656. Památky: -vinné sklepy s lisovnami -lokalite Modrý sklep čítající 181 sklepů -pozdně gotický sloup. Když přijedete do Nového Šaldorfu - Sedlešovic, navštívíte ...