Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Pečovatelská služba: tel.:516455421. Sociální pracovnice: tel.:516455420.

Národní centrum pro rodinu, péče o rodinný život. Nestátní nezisková organizace.

Potravinová banka pro Brno a Jihomoravský kraj, z. s. se zaměřuje na boj proti plýtvání potravinami.

Domov u Františka, příspěvková organizace provozuje domov pro seniory a domov se zvláštním režimem.

Domov pro seniory, domov se zvláštním režimem

Poskytuje - lůžková a domácí hospicová péče.

ParaCENTRUM Fenix, z. s. se zaměřuje na pomoc lidem s poškozením míchy a jejich blízkým vyrovnat se s touto situací.

Domov důchodců: -ubytování, stravování a úkony sociální péče občanům -lékařská péče -terapeutické činnosti -kulturní, vzdělávací a jiné akce -bohoslužby Doplňkové služby v areálu domova: -kantýna -kadeřnictví -holičství -pedikúra -služby prodejců spotřebního zboží, kosmetiky a zdravotních doplňků z lékárny.

Služby: -pečovatelské služby pro seniory a duševně i tělesně nemocné občany -poskytování osobní asistence -provoz denního stacionáře a půjčovny kompenzačních pomůcek -zdravotnické služby.

Obec Unín se nachází severozápadně od Brna nedaleko obce Drásov a města Tišnov. Unín stará obec a stojí na místě, kde kdysi bývalo tzv. Hradisko, jehož místní název se uchoval dodnes, a ze kterého byl vytvořen alodní dvůr. Obec byla založena jako osada pravděpodobně ve 14 stol. přičemž první písemná zmínka se datuje z roku 1341. Aktuálně ...

Zdravotní a sociální péče pro sociálně slabé skupiny, pomoc zdravotně postiženým.

Nadační fond Modrá kotva se zaměřuje na získávání zdrojů pro podporu výzkumu a zkoušky nových protinádorových vakcín.

Rodinná pohoda, o.s. se zaměřuje na odlehčovací a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a seniory a půjčování kompenzačních pomůcek.

Sdružení pěstounských rodin. Pomoc opuštěným, sociálně a zdravotně znevýhodněným dětem a mladým lidem umístěným v dětských domovech, výchovných či diagnostických ústavech. Projekty: -poradna náhradní rodinné péče v Brně a Plzni -vzdělávací instituce podle zákona 108/2006Sb. -dům jistoty (centrum volného času) -dům na půl cesty ...

Diagnostický ústav Brno, středisko výchovné péče a základní škola

Náš dětský domov (dále jen DD Znojmo) je zařízení rodinného typu, které je zřízeno Jihomoravským krajem pro potřeby výkonu ústavní výchovy a zajištění péče o děti a dospívající, jejichž rodiny jsou soudem shledány po stránce sociální jako nezpůsobilé k poskytnutí řádné výchovné péče o své děti ve smyslu zákonu 109/2002 Sb., dále 334/2003 Sb. a ...

SOZE je nevládní nezisková organizace, jejímž posláním je poskytování pomoci uprchlíkům a dalším kategoriím cizinců, přicházejících do České republiky. Tato pomoc spočívá v bezplatném právním, sociálním a psychologickém poradenství, v realizaci volnočasových a vzdělávacích programů a v komplexní sociálně-právní asistenci dlouhodobě usazeným ...

Výchovný ústav pro mentálně postižené děti a mládež. Sociální služby: - denní stacionář - týdenní stacionář - domov pro osoby se zdravotním postižením.

Domov důchodců, domov pro seniory. sociální pracovnice - 516 426 443 vedoucí ošetřovatelského úseku - 516 426 449

Obecně prospěšná společnost, která pomáhá nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.

Nadační fond Veronika se zaměřuje na pomoc pro osoby s tělesným nebo mentálním postižením.

Naše organizace poskytuje různé typy služeb lidem, kteří se ocitli v tíživé životní nebo sociální situaci.Snažíme se tak co nejdéle prodloužit kvalitní život našich klientů v přirozeném sociálním prostředí. Cílovou skupinou činnosti organizace jsou zejména senioři. Poskytujeme sociální služby registrované podle zákona 108/2006 Sb.: pečovatelská ...