Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Folklorní sdružení ČR Folklorní sdružení České republiky je občanským sdružením dětí a mládeže, zaměřeným na uchovávání a rozvíjení lidových tradic a národních kulturních hodnot, zejména v oblastech lidové hudby, zpěvu a tance. Je nejpočetnější organizací zájemců o lidové uměn.

Občanské sdružení - setkávání zahraničních Čechů, krajanů a exulantů z celého světa - odstraňování komunikační bariéry.

Pořádá - letní tábory, lyžování především v Krkonoších, víkendové akce pro děti nebo jednodenní akce pro veřejnost

Klub chovatelů loveckých psů Chovatelská stanice - lovečtí psi

Podpora a vzdělávání pracovníků s dětmi v církvích. Služba rodičům, učitelům i dětem.

Nezisková organizace: - zájmové sdružení odborníků z oblasti vakuové fyziky, techniky a jejich aplikací - organizace Letních škol vakuové techniky pro odborné zaměstnance, techniky a studenty vysokých škol - organizace výstav Pragovac

Předmětem činnosti asociace je podpora, organizace a vnější reprezentace baseballového hnutí České republiky ve všech jeho formách. Cílem asociace je rozvoj baseballu v České republice.

Občanské sdružení je podpora výzkumu kmenových buněk, buněčných náhrad a jeho aplikace při léčbě pacientů pomocí buněčné terapie a tkáňových náhrad.

Organizace pro děti - se zájmem o pěstování a pozorování rostlin, chov zvířat, ochranu životního prostředí a fotografování.

Jsme skupinou golfových nadšenců, kteří se rozhodli provozovat nejlepší golfový portál v České republice. Tyto stránky jsou jen částí široké golfové sítě skládající se z několika webů mezi sebou propojených a na sebe navazujících - kromě GOLFee.cz také GOLF42.cz (zpravodajství a servis), GOLFfantasy.cz (zábavná tipovací soutěž). Rovněž ...

Občanské sdružení - kroužky pro děti výtvarné, hudební, sportovní a pohybové, interaktviní poznávací - mateřské centrum Pořádání - výtvarné dílny pro dospělé malování na hedvábí, decoupage, květinová aranžmá.